Universal Hotel Lido Park & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Universal Hotel Lido Park & Spa

Universal Hotel Lido Park & Spa erbjuder en fantastisk utsikt över sandstränderna i Pagueras bukt. Hotellet har en inomhus- och utomhuspool, en bastu och ett gym, vilket ger en perfekt plats för avkoppling och rekreation.

Rumsfaciliteter

De enkelt inredda rummen på Universal Hotel Lido Park & Spa erbjuder bekvämligheter såsom luftkonditionering, privata balkonger, satellit-TV, kylskåp, ett säkerhetsskåp och platt-TV. I det egna badrummet finns en hårtork och gratis toalettartiklar för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

Bufférestaurangen på Universal Lido Park erbjuder temamiddagar och en galamiddag på fredagar. Gästerna kan även avnjuta sina måltider på terrassen med en härlig utsikt över havet. För övriga måltider och drycker finns loungebaren och kaféet på plats.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder olika faciliteter för gästernas bekvämlighet, inklusive en rad aktiviteter såsom cykeluthyrning, lekplats för barn, spelrum, samt möjlighet till biluthyrning. Gästerna kan också dra nytta av den kostnadsfria WiFi i hela anläggningen.

Betyg och Recensioner

Universal Hotel Lido Park & Spa har fått höga betyg av sina gäster. Bland de kategoriska betygen har hotellet fått 9.1 för Personal, 8.5 för Faciliteter, 8.9 för Städning, 8.7 för Bekvämlighet, 8.4 för Prisvärt, samt 9.4 för Läge. Gratis WiFi betygsattes till 6.8.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Universal Hotel Lido Park & Spa är anpassat för personer med funktionsnedsättningar och erbjuder handikappanpassade faciliteter för att säkerställa alla gästers bekvämlighet och tillgänglighet.

Parkering

Gratis allmän parkering finns tillgängligt i närheten av hotellet och bokning behövs inte.Med sin vackra omgivning, omfattande faciliteter och höga betyg från gäster, utgör Universal Hotel Lido Park & Spa en utmärkt plats för en avkopplande vistelse i Paguera, Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Universal Hotel Lido Park & Spa

Adress: José Guevara, 4, 07160 Paguera, Spanien

Se pris

Karta till Universal Hotel Lido Park & Spa

Universal Hotel Lido Park & Spa - José Guevara, 4, 07160 Paguera, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 1109

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 8.5
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.4
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 6.8

Läs mer

Utvärderingar