Universal Hotel Cabo Blanco – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Universal Hotel Cabo Blanco – Adults Only

Beläget vid havet i Colonia San Jordi erbjuder Universal Hotel Cabo Blanco fantastiska faciliteter för en avkopplande och minnesvärd vistelse. Hotellet riktar sig enbart till vuxna och erbjuder en lyxig och avslappnad atmosfär. Med en vacker utomhuspool, gym, tennisbana och avkopplande massagebehandlingar kan gästerna njuta av en oroande semesteromgivning. Hotellets ljusa rum erbjuder luftkonditionering, en balkong med magnifik havsutsikt, samt bekvämligheter som kylskåp, platt-tv med satellitkanaler och eget badrum med dusch och hårtork.

Rumsfaciliteter

Rummen på Universal Hotel Cabo Blanco är smakfullt inredda och erbjuder alla bekvämligheter för en avkopplande vistelse. Med utsikt över havet och en balkong att njuta av solnedgångar, är varje rum utrustat med luftkonditionering, platt-TV, kylskåp och eget badrum med moderna bekvämligheter.

Mat och Dryck

Gästerna kan avnjuta en härlig kontinental frukostbuffé med varma drycker och söta bakverk varje morgon. Hotellets restaurang erbjuder delikata 5-rätters måltider med en kreativ twist och serverar vegetariska och lokala specialiteter. En gång i veckan bjuds gästerna in till en galamiddag eller buffé med cocktailstund.

Bekvämligheter

Utöver de bekvämligheter som erbjuds på rummen och de kulinariska upplevelserna, har Universal Hotel Cabo Blanco även en mängd andra bekvämligheter såsom utomhuspool, gym, tennisbana och massagebehandlingar. Dessutom erbjuder hotellet gratis WiFi och receptionen är öppen dygnet runt för gästernas bekvämlighet.

Betyg och Recensioner

Universal Hotel Cabo Blanco har fått höga betyg av gästerna, med betoning på den personliga servicen, städningen och bekvämligheterna. Gästernas recensioner visar att hotellet är prisvärt och har ett utmärkt läge nära den fantastiska stranden Es Trenc.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder handikappanpassade faciliteter för ökad tillgänglighet.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet, men gästerna kan enkelt hitta parkeringsmöjligheter i närheten av hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Universal Hotel Cabo Blanco – Adults Only

Adress: Carrer Caravella, 2, 07638 Colonia Sant Jordi, Spanien

Se pris

Karta till Universal Hotel Cabo Blanco – Adults Only

Universal Hotel Cabo Blanco - Adults Only - Carrer Caravella, 2, 07638 Colonia Sant Jordi, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.8
Antal betyg: 371

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.5
Faciliteter: 8.8
Städning: 9.1
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.4
Läge: 9.2
Gratis WiFi: 8.6

Läs mer

Utvärderingar