Universal Hotel Aquamarin

Se tillgänglighet

Presentation av Universal Hotel Aquamarin

Universal Hotel Aquamarin ligger vackert beläget vid stranden i Sant Elm och erbjuder gästerna funktionella rum med luftkonditionering samt en möblerad balkong för att njuta av den fantastiska utsikten. Hotellet har en bufférestaurang som bjuder på läckra måltider och en 24-timmarsöppen reception för att tillmötesgå gästernas behov. Närheten till Andratx och dess hamn samt den enkla tillgången till bergsmassivet Serra de Tramuntana gör detta hotell till en idealisk utgångspunkt för en minnesvärd vistelse på Mallorca.

Rumsfaciliteter

Rummen på Universal Hotel Aquamarin är ljusa och rymliga med enkel inredning. De är utrustade med platt-tv, satellitkanaler, värdeskåp, samt en egen balkong för avkoppling. Badrummen har bekvämligheter såsom hårtork och kostnadsfria badprodukter för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en mångsidig buffé skapad av professionella kockar samt temamiddagar två gånger i veckan. Gästerna kan även njuta av sina måltider på hotellets terrass med en underbar utsikt över havet.

Bekvämligheter

Universal Hotel Aquamarin har en rad bekvämligheter för att göra gästernas vistelse så trevlig som möjligt. Här finns bland annat en resedisk, valutaväxling och biluthyrning för att underlätta gästernas upplevelse.

Betyg och Recensioner

Kategorirecensioner visar gästernas åsikter om olika aspekter av hotellet. Personalen värderas högt med ett betyg på 9.2 medan läget av hotellet har fått 9.5 i betyg. Andra aspekter som faciliteter, städning och prisvärde har också uppskattats av gästerna. Gratis WiFi rankas med 7.4 i betyg.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Det finns faciliteter på hotellet för handikappanpassning, inklusive tillgång till övre våningsplan med hiss för enkel rörelse.

Parkering

Fri allmän parkering finns tillgänglig på de omgivande gatorna för gästernas bekvämlighet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Universal Hotel Aquamarin

Adress: Cala Conils, 4, 07159 Sant Elm, Spanien

Se pris

Karta till Universal Hotel Aquamarin

Universal Hotel Aquamarin - Cala Conils, 4, 07159 Sant Elm, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.5
Antal betyg: 1151

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 8.2
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.4
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 7.4

Läs mer

Utvärderingar