Unic – Turisme d’interior

Se tillgänglighet

Presentation av Unic – Turisme d’interior

Unic – Turisme d’interior ligger i Andratx och erbjuder ett bekvämt boende för gäster som vill utforska den vackra ön Mallorca. Hotellet, som ligger inom 14 km från Golf Santa Ponsa, erbjuder rökfria rum och gratis WiFi i hela fastigheten. Unic – Turisme d’interior ligger också inom bekvämt avstånd från Palma Yacht Club, Son Vida Golf och Palma Port.Vissa rum på Unic – Turisme d’interior har även en uteplats med utsikt över staden. Gästrummen har ett eget badrum med dusch, hårtork, platt-TV och luftkonditionering. Utvalda rum är även utrustade med en terrass.

Rumsfaciliteter

I gästrummen på hotellet ingår sängkläder och handdukar. Det finns även möjlighet att få vissa bekvämligheter på begäran.

Mat och Dryck

För gästernas bekvämlighet erbjuder Unic – Turisme d’interior frukostalternativ och närliggande restauranger och kaféer.

Bekvämligheter

Hotellets bekvämligheter inkluderar gemensamma utrymmen för avkoppling, och för dem som är intresserade av att utforska omgivningen finns det möjlighet till cykeluthyrning. Det finns även kostnadsbelagda aktiviteter såsom cykelturer, vandringsturer, pubrundor och tillfälliga konstutställningar i närheten av hotellet.

Betyg och Recensioner

Unic – Turisme d’interior har fått höga betyg av gäster för dess personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet och gratis WiFi. Hotellets bekväma läge har också uppskattats av gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder vissa bekvämligheter såsom nödlarm i badrum, sänkt handfat och rullstolsanpassning för att tillgodose behoven hos gäster med funktionsnedsättningar.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på Unic – Turisme d’interior, men det finns alternativ i närområdet för gäster som anländer med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Unic – Turisme d’interior

Adress: Av. Joan Carles I, 62, 07150 Andratx, Spanien

Se pris

Karta till Unic – Turisme d’interior

Unic - Turisme d'interior - Av. Joan Carles I, 62, 07150 Andratx, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.7
Antal betyg: 387

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.3
Bekvämlighet: 9.3
Prisvärt: 8.6
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 9.1

Läs mer

Utvärderingar