Tomir Portals Suites – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Tomir Portals Suites – Adults Only

Tomir Portals Suites – Adults Only är ett exklusivt hotell som erbjuder en avkopplande och lyxig vistelse för vuxna. Beläget med en fantastisk utsikt över stranden Costa d’en Blanes och den pittoreska småbåtshamnen Punta Portals, erbjuder detta hotell en perfekt kuliss för en avkopplande semester.

Rumsfaciliteter

Tomir Portals Suites – Adults Only erbjuder ljust inredda dubbelrum och sviter med balkong. Sviter och juniorsviter har ett separat vardagsrum och är utrustade med satellit-tv. Dessutom finns ett värdeskåp för att säkerställa dina värdesaker.

Mat och Dryck

På hotellets à la carte-restaurang kan gästerna avnjuta en varierad meny med internationella rätter. Det finns också möjlighet att koppla av med en förfriskning vid poolen eller i loungebaren, där det även ibland anordnas levande musik.

Bekvämligheter

Tomir Portals Suites – Adults Only erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter för att säkerställa en minnesvärd vistelse. Gästerna kan njuta av faciliteter som utomhuspool, solterrass, och trädgård. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela anläggningen. För de som söker avkoppling och välbefinnande erbjuder hotellet massage och fitnesscenter.

Betyg och Recensioner

Tomir Portals Suites – Adults Only har fått fantastiska betyg av tidigare gäster. Med genomsnittliga poäng på 9,0 av 10 för faciliteter och 9,1 av 10 för städning, uppskattas hotellets höga standard och kvalitet av sina gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har tagit hand om sina gästers komfort samt tillgänglighet. Det finns bland annat faciliteter för personer med funktionsnedsättningar, såsom anpassade rum och hiss.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig vid hotellet och det är möjligt att boka i förväg. För gäster som anländer med elbil finns även laddningsstation tillgänglig.Denna information ger potentiella gäster en inblick i Tomir Portals Suites – Adults Only och vad de kan förvänta sig under sin vistelse.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Tomir Portals Suites – Adults Only

Adress: Miguel de Cervantes, 4, 07181 Portals Nous, Spanien

Se pris

Karta till Tomir Portals Suites – Adults Only

Tomir Portals Suites - Adults Only - Miguel de Cervantes, 4, 07181 Portals Nous, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.9
Antal betyg: 1295

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.5
Faciliteter: 9
Städning: 9.1
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.9
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 9

Läs mer

Utvärderingar