THB Sa Coma Platja

Se tillgänglighet

Presentation av THB Sa Coma Platja

THB Sa Coma Platja ligger vid stranden och erbjuder boende med luftkonditionering, satellit-TV och balkong. Hotellet har 2 separata utomhuspooler för vuxna och barn. Här finns även direkt tillgång till stranden, samt en miniklubb för de små.

Rumsfaciliteter

Rummen på THB Sa Coma Platja erbjuder bekvämligheter som eget badrum med hårtork, platt-TV, telefon och hårtork. Vissa rum har även en sittgrupp och en balkong med utsikt över trädgården eller havet.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en restaurang, bar och snacksbar där gästerna kan avnjuta olika rätter och drycker. Det finns också menyer för särskild kost på begäran.

Bekvämligheter

THB Sa Coma Platja faciliteter inkluderar gratis WiFi i alla utrymmen, 24-timmarsreception, concierge, biluthyrning och tvättservice. Hotellet har också aktiviteter som cykeluthyrning och strandnära faciliteter.

Betyg och Recensioner

THB Sa Coma Platja har fått höga betyg av gästerna, bland annat 8.9 för Personal, 8.5 för Städning och Bekvämlighet samt 9.3 för Läge. Gratis WiFi har fått betyget 6.4 av gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har anpassade rum och faciliteter för gäster med funktionsnedsättning, såsom bredare dörrar, handikappanpassade badrum och andra bekvämligheter för tillgänglighet.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på THB Sa Coma Platja, men gästerna kan använda sig av närliggande parkeringsmöjligheter.Genom att erbjuda ett brett utbud av faciliteter, bekvämligheter och aktiviteter samt enastående service, ger THB Sa Coma Platja gästerna en minnesvärd vistelse vid stranden, med närhet till spännande sevärdheter och naturreservat.

Fler bilder

Kontaktuppgifter THB Sa Coma Platja

Adress: Ses Savines, s/n, 07530 Sa Coma, Spanien

Se pris

Karta till THB Sa Coma Platja

THB Sa Coma Platja - Ses Savines, s/n, 07530 Sa Coma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.3
Antal betyg: 404

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.3
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.5
Prisvärt: 8.5
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 6.4

Läs mer

Utvärderingar