THB Bamboo Alcudia

Se tillgänglighet

Presentation av THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia erbjuder sina gäster en behaglig vistelse med många bekvämligheter och faciliteter. Hotellet har en säsongsöppen utomhuspool, ett fitnesscenter och en trädgård. Här finns även en gemensam lounge där gästerna kan koppla av. Den 24-timmarsöppna receptionen ger en känsla av trygghet och hotellets restaurang och terrass är perfekta platser att njuta av förtäring eller en uppfriskande drink.

De luftkonditionerade rummen på THB Bamboo Alcudia är smakfullt inredda och utrustade med skrivbord, vattenkokare, kylskåp, säkerhetsbox, platt-TV och en egen balkong. Varje rum har även ett eget badrum med dusch och hårtork. För extra bekvämlighet tillhandahålls sängkläder och handdukar.

Hotellets 4-stjärniga status återspeglas även i möjligheten till aktiviteter såsom cykling, med möjlighet till cykeluthyrning på plats. THB Bamboo Alcudia ligger endast 400 meter från Port d’Alcudia Beach och 2,3 km från Playa de Muro Beach. Flygplatsen Palma de Mallorca ligger 61 km bort.

Rumsfaciliteter

THB Bamboo Alcudia erbjuder följande rumsfaciliteter: platt-TV, luftkonditionering, skrivbord, vattenkokare, kylskåp, säkerhetsbox, balkong, samt eget badrum med dusch och hårtork. Sängkläder och handdukar tillhandahålls i varje rum för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang och bar är perfekta platser att njuta av måltider och drycker under vistelsen på THB Bamboo Alcudia. För gäster som föredrar att äta på rummet finns möjlighet till menyer för särskild kosthållning på begäran.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder ett flertal bekvämligheter för att säkerställa en trivsam och problemfri vistelse. Dessa inkluderar en säsongsöppen utomhuspool, fitnesscenter, trädgård, gemensam lounge, terrass, 24-timmarsreception, cykeluthyrning och gratis WiFi i alla utrymmen.

Betyg och Recensioner

THB Bamboo Alcudia rankas högt av gästerna och fick följande kategori-betyg: Personal: 9.3, Faciliteter: 8.9, Städning: 9.0, Bekvämlighet: 9.0, Prisvärt: 8.5, Läge: 9.0.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För att säkerställa tillgänglighet och handikappanpassning erbjuder hotellet följande faciliteter: sänkt handfat, toalett med armstöd samt rullstolsanpassning.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på THB Bamboo Alcudia. Gäster som anländer med bil kan gärna rådfråga personalen för alternativ och råd gällande parkering i närheten.

Fler bilder

Kontaktuppgifter THB Bamboo Alcudia

Adress: Carrer de la Murta 1, 07400 Port d’Alcudia, Spanien

Se pris

Karta till THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia - Carrer de la Murta 1, 07400 Port d'Alcudia, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.9
Antal betyg: 34

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.3
Faciliteter: 8.9
Städning: 9
Bekvämlighet: 9
Prisvärt: 8.5
Läge: 9
:

Läs mer

Utvärderingar