Sun Club El Dorado – All Inclusive

Se tillgänglighet

Presentation av Sun Club El Dorado – All Inclusive

Sun Club El Dorado – All Inclusive är beläget i den vackra staden Llucmajor och är en perfekt destination för den som söker en avslappnad och bekväm semestervistelse. Hotellet erbjuder en rad faciliteter, inklusive en trädgård, gemensam lounge, terrass, restaurang, bar, utomhuspool, fitnesscenter, kvällsunderhållning och barnklubb. Med närhet till Palmas yachtklubb, Palmas hamn och flera golfbanor garanteras en minnesvärd vistelse på Sun Club El Dorado – All Inclusive.

Rumsfaciliteter

Boendealternativen på Sun Club El Dorado – All Inclusive inkluderar rum med platt-TV, luftkonditionering, eget badrum med dusch och balkong, samt värdeskåp för att säkerställa en bekväm och trygg vistelse. Gästerna kan också njuta av tillgängliga faciliteter såsom bordtennis, dartspel, squash, gratis lånecyklar och biluthyrning.

Mat och Dryck

Förutom en bekväm vistelse erbjuder Sun Club El Dorado – All Inclusive en restaurang och bar där gästerna kan njuta av välsmakande mat och förfriskningar.

Bekvämligheter

Hotellet har en flerspråkig personal i receptionen som talar tyska, engelska, spanska och franska för att tillgodose gästernas behov och erbjuda dygnet runt-service. I närheten av hotellet finns även möjlighet till aktiviteter såsom tennis, cykling och olika former av underhållning.

Betyg och Recensioner

Sun Club El Dorado – All Inclusive har fått följande kategorirecensioner: Personlig upplevelse: 8.2, Faciliteter: 7.0, Städning: 6.9, Bekvämlighet: 6.9, Prisvärdhet: 7.9, Läge: 7.6.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Utrustat för att möta gästers olika behov, erbjuder Sun Club El Dorado – All Inclusive bekvämligheter som passar både tillgänglighets- och handikappanpassning för att säkerställa en bekväm vistelse för alla gäster.

Parkering

Hotellet erbjuder gratis allmän parkering i närheten och för gästernas bekvämlighet finns även gatuparkering tillgänglig.Denna presentation representerar Sun Club El Dorado – All Inclusive och dess unika faciliteter. Med sitt breda utbud av bekvämligheter och en position som passar för alla typer av resenärer, är detta boende det perfekta valet för en minnesvärd vistelse i Llucmajor.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Sun Club El Dorado – All Inclusive

Adress: Carretera Cabo Blanco Km.11, 07609 Llucmajor, Spanien

Se pris

Karta till Sun Club El Dorado – All Inclusive

Sun Club El Dorado - All Inclusive - Carretera Cabo Blanco Km.11, 07609 Llucmajor, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.1
Antal betyg: 2566

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.2
Faciliteter: 7
Städning: 6.9
Bekvämlighet: 6.9
Prisvärt: 7.9
Läge: 7.6
:

Läs mer

Utvärderingar