Son Mesquida Vell

Se tillgänglighet

Presentation av Son Mesquida Vell

Son Mesquida Vell är beläget i Manacor och erbjuder en avkopplande vistelse med sina vackra trädgårdar och bekväma faciliteter. Hotellet har en terrass där gästerna kan njuta av avkopplande stunder samt erbjuder gratis WiFi och fri privat parkering. Den lugna atmosfären och närheten till vackra omgivningar gör Son Mesquida Vell till en perfekt plats för en avkopplande semester.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Son Mesquida Vell erbjuder en bekväm sittgrupp och är utrustade med en platt-TV för underhållning. De privata badrummen har moderna bekvämligheter såsom en dusch och hårtork. Gästerna kan förvänta sig en avkopplande vistelse med bekväma rum och bekvämligheter.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder möjligheten att lära sig mer om den lokala kulturen genom matlagningskurser och föreläsningar. Gästerna har möjlighet att njuta av dessa aktiviteter mot en extra kostnad. För gäster som är intresserade av att utforska lokala smaker och matlagningstraditioner, erbjuder Son Mesquida Vell en unik chans att fördjupa sig i den lokala matkulturen.

Bekvämligheter

Son Mesquida Vell har ett antal bekvämligheter som inkluderar utomhusfaciliteter såsom en terrass och en vacker trädgård. Hotellet välkomnar även husdjur efter förfrågan och avgifter kan tillkomma. Gästerna kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen inom och utanför hotellet.

Betyg och Recensioner

Son Mesquida Vell har fått höga betyg och recensioner inom olika kategorier, inklusive personlig service, faciliteter, städning, prisvärdhet, och läge. Hotellet stoltserar med ett betyg på 8.9 för personalen, och 8.7 för faciliteterna. Detta talar för en hög standard på boendet och dess faciliteter.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen och är även anpassat för besökare med behov av tillgänglighetsanpassningar. Med bekväma faciliteter och tillgängliga utrymmen, strävar Son Mesquida Vell efter att tillgodose behoven hos alla sina gäster.

Parkering

Gästerna kan dra fördel av gratis privat parkering som finns tillgänglig vid boendet utan att behöva boka i förväg. Detta ger extra bekvämlighet för besökare som anländer med egen bil och vill ha en bekväm och säker plats att parkera.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Son Mesquida Vell

Adress: Son Mesquida Vell Apartado de Correos 164, 07500 Manacor, Spanien

Se pris

Karta till Son Mesquida Vell

Son Mesquida Vell - Son Mesquida Vell Apartado de Correos 164, 07500 Manacor, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.8
Antal betyg: 125

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.7
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 8.9
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 8.3

Läs mer

Utvärderingar