Son Gris

Se tillgänglighet

Presentation av Son Gris

Son Gris ligger inbäddat i den pittoreska staden Selva, och erbjuder gästerna en fridfull och avkopplande vistelse. Detta charmiga hotell har en gemensam lounge, eleganta och välutrustade rum samt gratis WiFi. Hotellet är perfekt beläget, endast 35 km från Palmas yachtklubb och 38 km från Palmas hamn. I närheten finner man även Son Vida Golf och Santuari de Lluc.

Rumsfaciliteter

Rummen på Son Gris är designade för att erbjuda maximal komfort och bekvämlighet. Varje rum är utrustat med ett skrivbord, platt-TV, luftkonditionering och ett eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Vissa rum har dessutom en terrass, medan sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum.

Mat och Dryck

För gästernas bekvämlighet och nöje erbjuder Son Gris olika alternativ för mat och dryck. Hotellet har inte någon restaurang, men i närheten finns ett brett utbud av utsökta restauranger och caféer där man kan avnjuta läckra rätter och drycker.

Bekvämligheter

Son Gris strävar efter att tillhandahålla de bästa bekvämligheterna för sina gäster. Hotellet erbjuder gemensamma utrymmen såsom en lounge där gästerna kan koppla av och umgås. Dessutom kan personalen ordna transferservice för gästernas bekvämlighet.

Betyg och Recensioner

Son Gris har fått höga betyg i olika kategorier, såsom personligt bemötande, faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärdhet. Dessutom har hotellet fått bra recensioner för sin plats och tillgängligheten av gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder anpassade faciliteter för personer med funktionsnedsättning eller särskilda behov. Det finns även toalett med armstöd och rullstolsanpassade områden för att säkerställa maximal tillgänglighet.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns det möjlighet att parkera i närheten av hotellet, även om själva boendet inte har en dedikerad parkeringsplats.Med sitt bekväma läge, eleganta rum och värdskapet, är Son Gris det perfekta valet för en minnesvärd vistelse på Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Son Gris

Adress: Carrer de Son Morro 32 32, 07313 Selva, Spanien

Se pris

Karta till Son Gris

Son Gris - Carrer de Son Morro 32 32, 07313 Selva, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.3
Antal betyg: 303

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.6
Faciliteter: 9.5
Städning: 9.5
Bekvämlighet: 9.6
Prisvärt: 9.4
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 8.3

Läs mer

Utvärderingar