Sol Palmanova All Inclusive

Se tillgänglighet

Presentation av Sol Palmanova All Inclusive

Sol Palmanova All Inclusive är ett Katmandu-inspirerat hotell som ligger endast 120 meter från stranden i Palmanova. Hotellet är perfekt för en familjesemester på soliga Mallorca.

Rumsfaciliteter

Alla rum på hotellet är luftkonditionerade och har balkong samt skrivbord. Badrummen är utrustade med hårtork för extra bekvämlighet.

Mat och Dryck

På Sol Palmanova All Inclusive kan du njuta av ett all inclusive-koncept med måltider och drycker inkluderade under din vistelse. Hotellet har en restaurang och bar där du kan avnjuta god mat och dryck.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder en mängd olika faciliteter och aktiviteter, inklusive trädgård, två utomhuspooler och en terrass. För de vuxna finns det även sportaktiviteter som vattengympa, vattenpolo, bordtennisturneringar, spinning och pilates. Dessutom finns varierad kvällsunderhållning att ta del av.

Betyg och Recensioner

Enligt kategorirecensioner får hotellet höga betyg inom flera områden. Personlig service, bekvämligheter och det övergripande priset rankas högt. Hotellet har även ett utmärkt läge med närhet både till stranden och Palma stad.

Läs några av våra recensioner:

  • Personal: 8.4
  • Faciliteter: 7.8
  • Städning: 7.8
  • Bekvämlighet: 8.0
  • Prisvärt: 7.8
  • Läge: 9.0
  • Gratis WiFi: 6.7

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet är medvetet om vikten av tillgänglighet och strävar efter att kunna erbjuda anpassningar för gäster med funktionsnedsättningar. Kontakta hotellet för specifika behov och önskemål angående tillgänglighet.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet, men det kan finnas möjligheter i närheten. Vänligen kontakta hotellet för mer information gällande parkering.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Sol Palmanova All Inclusive

Adress: Hermanos Pizón, s/n, 07181 Palmanova, Spanien

Se pris

Karta till Sol Palmanova All Inclusive

Sol Palmanova All Inclusive - Hermanos Pizón, s/n, 07181 Palmanova, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.6
Antal betyg: 564

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.4
Faciliteter: 7.8
Städning: 7.8
Bekvämlighet: 8
Prisvärt: 7.8
Läge: 9
Gratis WiFi: 6.7

Läs mer

Utvärderingar