Sol i Vida Hotel – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Sol i Vida Hotel – Adults Only

Sol i Vida Hotel – Adults Only är ett fridfullt hotell som ligger i Porto Cristo, Mallorca. Hotellet är tillägnat vuxna gäster och erbjuder en avkopplande och intim atmosfär. Här kan gästerna njuta av en säsongsöppen utomhuspool, trädgård och bekväma luftkonditionerade rum. Hotellet har även en restaurang, en bar och en gemensam lounge där gästerna kan koppla av.

Rumsfaciliteter

Rummen på Sol i Vida Hotel är utrustade med skrivbord, platt-TV och egen garderob. Alla rum har ett eget badrum och erbjuder gratis Wi-Fi.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en varierad à la carte-meny och serverar även amerikansk frukost varje morgon. Gästerna kan också njuta av drycker och snacks i baren samt slappna av på terrassen.

Bekvämligheter

Sol i Vida Hotel – Adults Only har faciliteter som säsongsöppen utomhuspool, terrass och gemensam lounge. Hotellet erbjuder även biluthyrning och har en 24-timmarsreception samt utflyktsarrangör.

Betyg och Recensioner

Sol i Vida Hotel – Adults Only har fått höga betyg av gästerna och har bland annat fått utmärkelser för dess personliga service, rengöring och bekvämlighet. Hotellets gäster har också uppskattat det prisvärda boendet och dess centrala läge.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder faciliteter för personer med funktionsnedsättning såsom rullstolsanpassade utrymmen och hiss till övre våningsplan. Det finns även särskilda åtgärder för att säkerställa att alla gäster kan njuta av en bekväm vistelse.

Parkering

Sol i Vida Hotel – Adults Only erbjuder gratis allmän parkering i närheten och bokning behövs inte.Med sin lugna och avkopplande atmosfär, högkvalitativa faciliteter och bekvämligheter samt utmärkta betyg och service, är Sol i Vida Hotel – Adults Only det perfekta valet för vuxna som söker ett trevligt boende på Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Sol i Vida Hotel – Adults Only

Adress: Avinguda Joan Servera Camps 11, 07680 Porto Cristo, Spanien

Se pris

Karta till Sol i Vida Hotel – Adults Only

Sol i Vida Hotel - Adults Only - Avinguda Joan Servera Camps 11, 07680 Porto Cristo, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.8
Antal betyg: 775

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.8
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 9.2

Läs mer

Utvärderingar