Seramar Hotel Luna – Luna Park Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Seramar Hotel Luna – Luna Park Adults Only

Seramar Hotel Luna – Luna Park Adults Only är en elegant och avslappnad hotellanläggning som ligger bara 500 meter från El Arenals strand på Mallorca. Hotellet erbjuder sina gäster ett bekvämt boende i en fridfull miljö med närhet till strandliv och stadens bekvämligheter.

Den välunderhållna anläggningen består av två angränsande byggnader med gemensamma faciliteter. Hotellet omges av vackra trädgårdar och tallskogar, vilket ger en fridfull atmosfär för avkoppling. Gästerna kan njuta av soliga dagar vid de två utomhuspoolerna eller på solterrassen med solstolar.

Hotellet erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen för att gästerna ska kunna hålla sig uppkopplade under sin vistelse. Hotellets restaurang, Luna Park, serverar läckra buffémåltider och det finns även en poolbar där gästerna kan njuta av förfriskningar.

Seramar Hotel Luna – Luna Park Adults Only ligger i Palmabukten, endast en kort promenad från S’Arenals hamn. Med Palmas de Mallorcas flygplats endast 6 km bort och Palmas centrum inom 12 km, är hotellet perfekt beläget för att utforska ön och dess omgivningar.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder bekväma och luftkonditionerade rum med funktionella faciliteter. Varje rum är utrustat med en balkong där gästerna kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Badrummen är utrustade med bekvämligheter som handdukar, hårtork och dusch. Gästerna kan även dra nytta av rumsfaciliteter som eluttag nära sängen.

Mat och Dryck

Restaurangen Luna Park erbjuder smakfulla buffémåltider för frukost, lunch och middag. Gästerna kan även besöka poolbaren för att få förfriskningar och snacks under soliga dagar vid poolen.

Bekvämligheter

För att säkerställa en trevlig och bekväm vistelse erbjuder Seramar Hotel Luna – Luna Park Adults Only ett antal bekvämligheter, inklusive gratis WiFi i alla utrymmen, 24-timmarsreception, bagageförvaring, daglig städning och valutaväxling. Hotellet har även aktiviteter som bordtennis, temamiddagar och cykeluthyrning för gästernas underhållning.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått positiva recensioner och betyg från gäster, inklusive en snittbetyg på 7.5 för läge, 7.6 för prisvärdhet och 7.4 för bekvämlighet. Hotellets faciliteter och städning har också fått goda betyg av besökarna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För att säkerställa tillgänglighet för gäster med funktionsnedsättning erbjuder hotellet anläggningen med hiss för att nå övre våningsplan. Hotellets personal är även beredda att tillhandahålla ytterligare assistans vid behov.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellets område. Gästerna ombeds att kontakta hotellet för alternativa parkeringsmöjligheter i närheten.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Seramar Hotel Luna – Luna Park Adults Only

Adress: Mossen Antoni María Alcover, 6, 07600 El Arenal, Spanien

Se pris

Karta till Seramar Hotel Luna – Luna Park Adults Only

Seramar Hotel Luna - Luna Park Adults Only - Mossen Antoni María Alcover, 6, 07600 El Arenal, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 6.9
Antal betyg: 3027

Betyg på bekvämligheter

Personal: 7.7
Faciliteter: 7.2
Städning: 7.5
Bekvämlighet: 7.4
Prisvärt: 7.6
Läge: 7.5
Gratis WiFi: 6.8

Läs mer

Utvärderingar