Santuari de Cura

Se tillgänglighet

Presentation av Santuari de Cura

Santuari de Cura ligger i en spektakulär lantlig miljö i Mallorcas hjärta, omgivet av naturen och beläget endast 5 km från den pittoreska byn Randa. Hotellet erbjuder en lugn och avkopplande vistelse med fantastisk utsikt över Palmabukten.

Rumsfaciliteter

Rummen på Santuari de Cura erbjuder gästerna bekvämligheter som gratis WiFi, platt-TV med satellitkanaler och garderob. Sviterna har dessutom egna balkonger med en hisnande utsikt över havet. De moderna badrummen är utrustade med dusch och kostnadsfria badprodukter för den ultimata avslappningen under vistelsen.

Mat och Dryck

Hotellet har en restaurang och bar med en charmig terrass som erbjuder enastående utsikt över Palmabukten. Här kan gästerna njuta av en mångsidig meny med läckra rätter och förfriskningar. Mat- och dryckesupplevelsen kompletteras med en avslappnad atmosfär och spektakulär panoramautsikt.

Bekvämligheter

Som gäst på Santuari de Cura kan du dra nytta av bekvämligheter som kostnadsfri parkering, mötes- och festlokaler samt tillgång till gratis WiFi i alla utrymmen. Hotellet erbjuder även tjänster såsom daglig städning, bagageförvaring och tur- och utflyktsdisk för att underlätta din vistelse.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av tidigare gäster. Bland recensionerna framhävs särskilt den personliga servicen samt faciliteterna på plats. Bland annat har hotellet fått höga betyg för faciliteter, städning, bekvämlighet och läge.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Santuari de Cura strävar efter att erbjuda en bekväm och tillgänglig vistelse för alla gäster. Hotellet har särskilt anpassade faciliteter och rum för personer med funktionsnedsättningar, inklusive rullstolsanpassade toaletter och handfat.

Parkering

Gratis allmän parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet och bokning behövs ej. Detta gör det bekvämt för gäster att ta sig till och från boendet med bil.Denna presentation ger en översikt över de unika kvaliteterna och faciliteterna som erbjuds på Santuari de Cura, vilket gör det till en idealisk plats för en avkopplande och minnesvärd vistelse på Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Santuari de Cura

Adress: Puig de Randa s/n, 07629 Randa, Spanien

Se pris

Karta till Santuari de Cura

Santuari de Cura - Puig de Randa s/n, 07629 Randa, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.6
Antal betyg: 930

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.3
Faciliteter: 8.1
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.5
Prisvärt: 8.6
Läge: 9.1
Gratis WiFi: 7.4

Läs mer

Utvärderingar