Sa Cabana Hotel & Spa – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Sa Cabana Hotel & Spa – Adults Only

Sa Cabana Hotel & Spa – endast för vuxna – erbjuder en exklusiv vistelse med ljusa och moderna rum samt sviter som har fantastisk utsikt över Tramuntanabergen och Es Raiguers landsbygd. Beläget i en 1500-talsherrgård, erbjuder hotellet spa, bastu och en cirkulär säsongsöppen pool där gästerna kan koppla av i vackra omgivningar.

Rumsfaciliteter

De vackra rummen och sviterna på Sa Cabana Hotel & Spa är smakfullt inredda med bevarade originaldetaljer såsom takbjälkar och stenväggar samt moderna bekvämligheter som luftkonditionering, kostnadsfritt Wi-Fi, satellit-TV och minibar. Dessutom har rummen utsikt över bergen och omgivande trädgårdar, olivlundar och vinodlingar som skapar en unik och fridfull miljö.

Mat och Dryck

Sa Cabanas à la carte-restaurang erbjuder en enastående matupplevelse med medelhavsrätter som tillagas med färska produkter från hotellets egna fruktträdgård. Gästerna kan njuta av sina måltider i vackra och avslappnande omgivningar.

Bekvämligheter

Hotellet har ett spa där gästerna kan koppla av och njuta av en rad olika behandlingar. Det finns även en bastu samt flera utomhusfaciliteter såsom en vacker pool med omgivande terrass och solstolar. För den aktiva gästen finns det möjlighet till fotvandring, cykeluthyrning och biljard.

Betyg och Recensioner

Sa Cabana Hotel & Spa – Adults Only har fått höga betyg inom flera kategorier, inklusive personlig service, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Hotellet erbjuder även gratis Wi-Fi i alla utrymmen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För att säkerställa att alla gäster kan njuta av sin vistelse erbjuder Sa Cabana Hotel & Spa anpassade faciliteter för personer med funktionsnedsättning. Det finns även hiss och väckningstjänst för maximal bekvämlighet.

Parkering

Det finns gratis allmän parkering vid boendet och ingen bokning behövs. Detta gör det enkelt för gäster att ta med bilen och utforska den vackra omgivande naturen och de pittoreska byarna i närheten.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Sa Cabana Hotel & Spa – Adults Only

Adress: Carretera Palma-Alcudia km19,9, 07330 Consell, Spanien

Se pris

Karta till Sa Cabana Hotel & Spa – Adults Only

Sa Cabana Hotel & Spa - Adults Only - Carretera Palma-Alcudia km19,9, 07330 Consell, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.1
Antal betyg: 415

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.5
Faciliteter: 9.2
Städning: 9.5
Bekvämlighet: 9.5
Prisvärt: 8.8
Läge: 9
Gratis WiFi: 7.5

Läs mer

Utvärderingar