Reverence Life Hotel – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Reverence Life Hotel – Adults Only

Reverence Life Hotel – Adults Only erbjuder en avkopplande vistelse vid Santa Ponças strand med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Hotellet är exklusivt för vuxna gäster och har en sofistikerad atmosfär som passar för avkoppling och välbefinnande. Med fyra säsongsöppna utomhuspooler, inklusive två pooler med swim-up bar, samt tillgång till ett kostnadsfritt spa- och wellnesscenter, erbjuds gästerna en lyxig och avslappnande vistelse.

Rumsfaciliteter

De tysta och moderna rummen på Reverence Life Hotel erbjuder luftkonditionering, gratis värdeskåp, kylskåp, platt-TV med satellitkanaler och kaffe- och tekokare. De flesta rummen har en balkong med vacker havsutsikt eller utsikt över de underbara poolområdena. De egna badrummen är utrustade med regndusch, hårtork, toalettartiklar och sminkspegel för extra bekvämlighet.

Mat och Dryck

Hotellets spa- och wellnesscenter erbjuder en bufférestaurang med en mångsidig meny för middag samt en snackbar vid en av poolerna. För gäster som bor i rum eller sviter i kategorin Premium finns exklusiv tillgång till hotellets pooler och takterrasser under dagen.

Bekvämligheter

Utöver de avkopplande poolområdena och det kostnadsfria spa- och wellnesscentret, erbjuder Reverence Life Hotel – Adults Only gästerna tillgång till cykelstation samt faciliteter såsom gym, bastu, bubbelpool, turkiskt bad och massage- och behandlingshytter. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela boendet för gästernas bekvämlighet.

Betyg och Recensioner

Reverence Life Hotel – Adults Only har fått höga betyg för sin personliga service, bekvämligheter och rengöring. Bland faciliteterna finns aktiviteter som cykeluthyrning, samt olika tematiska evenemang. Hotellets läge och prisvärda upplevelse har även värderats högt av gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet är utformat för att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder bland annat rullstolsanpassade faciliteter och hiss till övre våningsplan för en bekväm vistelse för alla.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig på boendet och kan bokas i förväg för en extra bekväm vistelse. Gemensamt sällskapsrum/tv-rum samt olika praktiska och komfortabla faciliteter finns tillgängliga för att göra vistelsen så behaglig som möjligt.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Reverence Life Hotel – Adults Only

Adress: 4 Carrer Lisboa, 07181 Santa Ponsa, Spanien

Se pris

Karta till Reverence Life Hotel – Adults Only

Reverence Life Hotel - Adults Only - 4 Carrer Lisboa, 07181 Santa Ponsa, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.3
Antal betyg: 1480

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.8
Faciliteter: 8.5
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 7.7

Läs mer

Utvärderingar