R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only

R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only i Cala Ratjada erbjuder boende endast för vuxna. Hotellet har en restaurang, en bar och en gemensam lounge. Alla rum har luftkonditionering, platt-TV med satellitkanaler och eget badrum. Gästerna kan också njuta av utomhuspool, gym, kvällsunderhållning och 24-timmarsreception.

Rumsfaciliteter

Rummen på R2 Bahia Cala Ratjada har luftkonditionering, garderob, och en kontinental frukost och frukostbuffé serveras varje morgon.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder kontinental frukost och frukostbuffé varje morgon, samt en restaurang och bar för måltider och drycker under dagen.

Bekvämligheter

R2 Bahia Cala Ratjada erbjuder 4-stjärnigt boende med spa, bastu och strandnära läge. Här finns även möjlighet till cykel- och biluthyrning för att utforska närområdet.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått utmärkta recensioner från gäster, med höga betyg för bland annat personal, bekvämligheter, städning, samt gratis WiFi i alla utrymmen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only erbjuder rullstolsanpassat boende och de övre våningsplanen kan nås med hiss för att tillgodose olika behov.

Parkering

Det finns gratis allmän parkering i närheten av hotellet, och bokning behövs ej.Det sammanlagda betyget visar att R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only är en utmärkt destination för vuxna som söker avkoppling och bekvämligheter under semestern.

Fler bilder

Kontaktuppgifter R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only

Adress: Avenida Floreal s/n, 07590 Cala Ratjada, Spanien

Se pris

Karta till R2 Bahia Cala Ratjada – Adults Only

R2 Bahia Cala Ratjada - Adults Only - Avenida Floreal s/n, 07590 Cala Ratjada, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.7
Antal betyg: 241

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 7.7
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.2
Prisvärt: 7.9
Läge: 8
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar