Protur Residencia Son Floriana

Se tillgänglighet

Presentation av Protur Residencia Son Floriana

Protur Residencia Son Floriana är en vacker 200-årig byggnad belägen bland de natursköna omgivningarna i Mallorca. Detta tidigare traditionella bondgård har omvandlats till en fridfull och lyxig reträtt för gäster som söker en autentisk medelhavsupplevelse.

Rumsfaciliteter

Rummen på Protur Residencia Son Floriana erbjuder en tidlös och rustik atmosfär samt moderna bekvämligheter. Varje rum är smakfullt inrett med terrakottakakel, träbjälkar och antika möbler. Gästerna kan också njuta av vacker utsikt över innergården eller trädgården från sina rum.

Mat och Dryck

Starta dagen med en utsökt frukostbuffé och njut av läckra lokala och internationella rätter som serveras i hotellets restaurang. Hotellet erbjuder även möjligheten att äta frukost på rummet för en mer avkopplad start på dagen.

Bekvämligheter

Protur Residencia Son Floriana erbjuder en utomhuspool där gästerna kan koppla av och njuta av Mallorcas soliga klimat. För den som önskar kan man även hyra cyklar för att utforska området eller delta i tillfälliga konstutställningar som arrangeras på hotellet.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg för sin personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärda upplevelse. Gästerna har särskilt uppskattat den fridfulla atmosfären och den vackra omgivande naturen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Protur Residencia Son Floriana är medvetet utformat för att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder anpassade faciliteter för personer med funktionsnedsättning.

Parkering

Det finns gratis allmän parkering tillgänglig vid boendet och för den som behöver extra bekvämlighet erbjuds även flygplatstransfer.Hotellet Protur Residencia Son Floriana är det perfekta valet för den som söker en avkopplande och genuin upplevelse i de natursköna omgivningarna på Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Protur Residencia Son Floriana

Adress: Avenida Magnolia, s/n, 07559 Cala Bona, Spanien

Se pris

Karta till Protur Residencia Son Floriana

Protur Residencia Son Floriana - Avenida Magnolia, s/n, 07559 Cala Bona, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9
Antal betyg: 425

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.5
Faciliteter: 8.7
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.9
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 7.5

Läs mer

Utvärderingar