Protur Naisa Palma Hotel

Se tillgänglighet

Presentation av Protur Naisa Palma Hotel

Protur Naisa Palma Hotel ligger i centrala Palma de Mallorca och erbjuder lyxigt boende med en rad bekvämligheter för att säkerställa en minnesvärd vistelse. Hotellet har en 4-stjärnig klassning och erbjuder enastående faciliteter inklusive restaurang, bar, gästparkering, gratis WiFi, conciergeservice, samt en resedisk. Gästerna har också tillgång till hotellets spa- och wellnesscenter som inkluderar en inomhuspool, gym, bastu och en avkopplande gemensam lounge.

Rumsfaciliteter

Rummen på Protur Naisa Palma Hotel är elegant inredda och utrustade med bekvämligheter såsom luftkonditionering, skrivbord, värdeskåp, platt-tv och eget badrum med dusch. Sängkläder och handdukar tillhandahålls i alla rum för att säkerställa en bekväm vistelse.

Mat och Dryck

Gästerna kan börja dagen med en smakfull morgonmåltid genom att välja mellan en komplett engelsk/irländsk frukost, en amerikansk frukost eller en vegetarisk frukost. Dessutom erbjuds ett brett utbud av mat- och dryckesalternativ på plats, inklusive kafé, bar, restaurang samt möjlighet att beställa frukt, vin/champagne och snacks.

Bekvämligheter

Protur Naisa Palma Hotel erbjuder ett urval av bekvämligheter för att förbättra gästernas vistelse. Hotellet har en reception öppen dygnet runt och personalen talar flera språk inklusive katalanska, tyska, engelska och spanska för att säkerställa att gästerna får den bästa servicen. Dessutom kan gästerna njuta av den vackra omgivningen med tillgång till cykel- och biluthyrning på plats.

Betyg och Recensioner

Protur Naisa Palma Hotel har fått utmärkta betyg och recensioner från tidigare gäster. Bland annat har hotellet fått höga betyg inom kategorier som ’Personal’ (9.4), ’Faciliteter’ (9.2), ’Städning’ (9.4) och ’Läge’ (9.3). Dessutom erbjuder hotellet gratis WiFi och har blivit betygsatt som ’Prisvärt’ med betyget 8.6 av tidigare gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med särskilda behov finns tillgänglighetsanpassningar på hotellet, inklusive anpassade rumsfaciliteter samt handikappanpassad parkering. Det finns också flera alternativ för att underlätta tillgängligheten för personer med funktionsnedsättning, så som förhöjd toalett, rullstolsanpassning och hiss till övre våningsplan.

Parkering

Gäster som reser med bil kan dra nytta av hotellets gästparkering som finns tillgänglig på plats. Privat parkering erbjuds till en extra kostnad, vilket ger gästerna en bekväm och säker parkeringslösning under vistelsen på Protur Naisa Palma Hotel.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Protur Naisa Palma Hotel

Adress: Carrer de Simó Ballester, 07011 Palma de Mallorca, Spanien

Se pris

Karta till Protur Naisa Palma Hotel

Protur Naisa Palma Hotel - Carrer de Simó Ballester, 07011 Palma de Mallorca, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.9
Antal betyg: 4407

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 9.2
Städning: 9.4
Bekvämlighet: 9.4
Prisvärt: 8.6
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 9.1

Läs mer

Utvärderingar