Planet One Hotel

Se tillgänglighet

Presentation av Planet One Hotel

Planet One Hotel är beläget i El Arenal och erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse för alla typer av resenärer. Hotellet har en restaurang där gästerna kan avnjuta en mångfald av rätter, samt en säsongsöppen utomhuspool och en bar. För avkoppling och samvaro finns en gemensam lounge samt en terrass där gästerna kan slappna av och njuta av den vackra omgivningen.

Rumsfaciliteter

Rummen på Planet One Hotel är utrustade med bekvämligheter som garderob, skrivbord och platt-TV. Varje rum har även ett eget badrum för bekvämligheten hos gästerna.

Mat och Dryck

Varje morgon kan gästerna avnjuta en kontinental frukost eller frukostbuffé på hotellet. På plats finns även en kafé där gästerna kan koppla av med en kopp kaffe eller ett lättare mål.

Bekvämligheter

Planet One Hotel erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive 24-timmarsreception, bankomat, flygplatstransfer och gratis WiFi i alla utrymmen. För gästernas bekvämlighet finns också möjligheten att hyra cykel eller bil för att utforska den omgivande regionen.

Betyg och Recensioner

Planet One Hotel har fått höga betyg och recensioner från sina gäster. Bland dessa har hotellet fått betygen 9.3 för ”Personal”, 8.1 för ”Faciliteter”, 8.4 för ”Städning”, 8.4 för ”Bekvämlighet”, 8.5 för ”Prisvärt”, 8.5 för ”Läge” och 8.9 för ”Gratis WiFi”.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder tillgänglighet för alla gäster och har en hiss för enkel åtkomst till övre våningsplan.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig vid hotellet, men personalen står gärna till tjänst med att ge rekommendationer om närliggande parkeringsmöjligheter.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Planet One Hotel

Adress: Carrer de Trasimè 26 26 S’ARENAL, 07600 El Arenal, Spanien

Se pris

Karta till Planet One Hotel

Planet One Hotel - Carrer de Trasimè 26 26 S'ARENAL, 07600 El Arenal, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.2
Antal betyg: 1162

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.3
Faciliteter: 8.1
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.4
Prisvärt: 8.5
Läge: 8.5
Gratis WiFi: 8.9

Läs mer

Utvärderingar