Placeta Vella Turismo de Interior

Se tillgänglighet

Presentation av Placeta Vella Turismo de Interior

Placeta Vella Turismo de Interior är beläget i den pittoreska byn Caimari och erbjuder en unik vistelse i vacker omgivning. Med sitt fitnesscenter, trädgård, gemensamma lounge och terrass erbjuder hotellet en avslappnad och bekväm miljö för sina gäster. Det finns även gratis WiFi tillgängligt för att hålla dig uppkopplad under din vistelse.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Placeta Vella Turismo de Interior är utrustade med bekvämligheter som skrivbord, TV, luftkonditionering och eget badrum med dusch och gratis toalettartiklar. Vissa rum har även en balkong för att kunna njuta av den vackra omgivande naturen. Sängkläder och handdukar ingår för att säkerställa en avkopplande vistelse.

Mat och Dryck

Gäster på hotellet har möjlighet att beställa drycker i snackbaren och njuta av avkopplade stunder i trädgården eller på terrassen.

Bekvämligheter

Utöver de redan nämnda faciliteterna erbjuder Placeta Vella Turismo de Interior även cykeluthyrning och biluthyrning, vilket ger gästerna möjlighet att utforska området på egen hand. För den som är intresserad av cykling finns det gott om möjligheter i närområdet, och hotellet erbjuder en perfekt utgångspunkt för att utforska områdets vackra natur.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av sina gäster, med en sammanställd recensionspoäng som inkluderar höga betyg för personal, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet och läge. Dessutom erbjuds gratis WiFi, vilket uppskattas av gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Placeta Vella Turismo de Interior strävar efter att erbjuda en bekväm vistelse för alla gäster och kan tillhandahålla information om tillgängligheten för personer med funktionsnedsättning vid förfrågan.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns det ingen parkering på plats, men det finns möjligheter till parkering i närområdet.Placeta Vella Turismo de Interior är det perfekta valet för resenärer som söker en avkopplande och bekväm vistelse i en vacker spansk by med närhet till vacker natur och kulturella sevärdheter.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Placeta Vella Turismo de Interior

Adress: 13 Placeta Vella, 07314 Caimari, Spanien

Se pris

Karta till Placeta Vella Turismo de Interior

Placeta Vella Turismo de Interior - 13 Placeta Vella, 07314 Caimari, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.5
Antal betyg: 291

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.5
Städning: 9.7
Bekvämlighet: 9.7
Prisvärt: 9.5
Läge: 9.1
Gratis WiFi: 9

Läs mer

Utvärderingar