PETIT HOTEL ALGAIDA

Se tillgänglighet

Presentation av PETIT HOTEL ALGAIDA

PETIT HOTEL ALGAIDA ligger i Algaida och erbjuder trädgård, terrass, bar och gratis WiFi i alla utrymmen. Hotellet har conciergeservice och en tur- och utflyktsdisk, samt bagageförvaring. Rummen är luftkonditionerade och har platt-tv samt eget badrum med bidé och gratis toalettartiklar. En del rum har även uteplats. Sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum.

Rumsfaciliteter

Rummen på PETIT HOTEL ALGAIDA erbjuder bekvämligheter såsom luftkonditionering, platt-tv, garderob, samt eget badrum med bidé. Vissa rum har även uteplats.

Mat och Dryck

Hotellet har en bar där gästerna kan koppla av och njuta av en drink.

Bekvämligheter

Gästerna kan njuta av trädgården och terrassen på hotellet. Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen. Hotellet erbjuder också conciergeservice, tur- och utflyktsdisk samt bagageförvaring.

Betyg och Recensioner

PETIT HOTEL ALGAIDA har fått höga betyg av gästerna, bland annat för dess personliga service och faciliteter. Hotellet har blivit betygsatt 9.9 av 10 i kategorin ”Personal” och 9.6 av 10 i kategorin ”Faciliteter”. Andra höga betyg har givits för städning, bekvämlighet och värde för pengarna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har tyvärr inga specifika faciliteter för personer med funktionsnedsättningar på plats, såsom handikappanpassade rum eller hiss.

Parkering

Gratis allmän parkering finns i närheten av hotellet och bokning behövs inte.Denna information om PETIT HOTEL ALGAIDA ger en överblick över hotellets faciliteter och bekvämligheter, samt ger en inblick i recensioner från tidigare gäster.

Fler bilder

Kontaktuppgifter PETIT HOTEL ALGAIDA

Adress: Calle de la Ribera 1, 07210 Algaida, Spanien

Se pris

Karta till PETIT HOTEL ALGAIDA

PETIT HOTEL ALGAIDA - Calle de la Ribera 1, 07210 Algaida, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.6
Antal betyg: 821

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.9
Faciliteter: 9.6
Städning: 9.7
Bekvämlighet: 9.7
Prisvärt: 9.6
Läge: 9.1
Gratis WiFi: 9.1

Läs mer

Utvärderingar