Parque Nereida Suites Hotel

Se tillgänglighet

Presentation av Parque Nereida Suites Hotel

Parque Nereida Suites Hotel ligger i Cala Ratjada och har en rad bekvämligheter, inklusive restaurang, utomhuspool, fitnesscenter och bar. Hotellet har även en vacker trädgård och erbjuder luftkonditionerade rum med privat badrum. Receptionen är öppen dygnet runt och det finns även rumsservice tillgängligt för gästerna.

I varje rum på hotellet finns garderob och platt-tv med satellitkanaler.

För den som önskar starta dagen på bästa sätt erbjuds en kontinental eller bufféfrukost. Parque Nereida Suites Hotel har även en terrass där gästerna kan koppla av.

Hotellet ligger bara 1 km från Cala de Agulla Beach och vänligen observera att boendet endast riktar sig till vuxna, gäster under 18 år är inte tillåtna.

Rumsfaciliteter

Parque Nereida Suites Hotel erbjuder bekväma och modernt inredda rum med alla önskvärda faciliteter. Varje rum har ett eget badrum och är utrustat med luftkonditionering och platt-tv med satellitkanaler.

Mat och Dryck

Gästerna kan avnjuta en läcker kontinental eller bufféfrukost på hotellet. Parque Nereida Suites Hotel har även en restaurang där gästerna kan njuta av olika kulinariska upplevelser. På terrassen eller i baren kan man koppla av med en god drink eller något att äta.

Bekvämligheter

Hotellet har tre pooler där gästerna kan svalka av sig eller koppla av i solen. Det finns även ett fitnesscenter och möjlighet till avslappnande spabehandlingar. För aktiva gäster finns också cykeluthyrning på plats. På Parque Nereida Suites Hotel erbjuds gratis WiFi i alla utrymmen och receptionen är öppen dygnet runt.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av tidigare gäster. Bland annat har faciliteterna, städningen, bekvämligheten och det centrala läget fått toppbetyg. Det har också uppskattats att hotellet erbjuder gratis WiFi. Hos gästerna har hotellet fått en sammanlagd betyg på 9.1 av 10 i genomsnitt.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Parque Nereida Suites Hotel erbjuder en rad faciliteter för att kunna välkomna gäster med olika behov. Det finns bland annat anpassade rum, nödalarm i badrummen, och handikappanpassade toaletter och handfat.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig hos Parque Nereida Suites Hotel. Gäster som anländer med bil kan ta del av hotellets transfer- och biluthyrningstjänster.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Parque Nereida Suites Hotel

Adress: Avenida Cala Lliteras , 4, 07590 Cala Ratjada, Spanien

Se pris

Karta till Parque Nereida Suites Hotel

Parque Nereida Suites Hotel - Avenida Cala Lliteras , 4, 07590 Cala Ratjada, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.5
Antal betyg: 331

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 8.8
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.5
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 7.9

Läs mer

Utvärderingar