NURA Boreal

Se tillgänglighet

Presentation av NURA Boreal

NURA Boreal är ett hotell med utomhuspooler som ligger i Las Maravillas, endast 12 minuters bilresa från centrala Palma de Mallorca och 5 minuters promenad från stranden. Hotellet erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse med närhet till såväl stadsliv som härliga badmöjligheter.

Rumsfaciliteter

Rummen på NURA Boreal är välutrustade med luftkonditionering och erbjuder gästerna en lcd-tv med satellitkanaler. Varje rum har även en egen balkong med utsikt över poolen, perfekt för avkoppling. Badrummen är utrustade med bekvämligheter som hårtork.

Mat och Dryck

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé på hotellet. För övriga måltider finns det gott om barer och restauranger i närheten, endast 5 minuters promenad bort. Nattlivet på Playa de Palma är även det på bekvämt avstånd, med klubben Riu Palace belägen endast 1 km från hotellet.

Bekvämligheter

För sport- och spelnöjen finns tennis- och paddeltennisbanor tillgängliga på hotellet. Gästerna har även möjlighet att spela dart, bordtennis och biljard för att hålla sig underhållna. Gratis WiFi finns tillgängligt på hotellet, vilket gör det enkelt att hålla sig uppkopplad under vistelsen.

Betyg och Recensioner

NURA Boreal har fått höga betyg från tidigare besökare, med en sammanställning av recensioner som visar på höga poäng inom olika kategorier. Bland annat har hotellet fått höga poäng för personalens vänlighet, faciliteterna, städningen, bekvämligheten, prisvärdheten, läget och tillgängligheten av gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder handikappanpassade faciliteter. För frågor och önskemål kring tillgänglighet rekommenderas gästerna att kontakta hotellet i förväg för att säkerställa en så bekväm vistelse som möjligt.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns möjlighet till parkering i närheten av hotellet. Gästerna rekommenderas att i förväg kontakta hotellet gällande parkeringsmöjligheter för att underlätta ankomsten.

Fler bilder

Kontaktuppgifter NURA Boreal

Adress: Mar Jónico, 9, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till NURA Boreal

NURA Boreal - Mar Jónico, 9, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 1811

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 7.7
Städning: 7.9
Bekvämlighet: 7.9
Prisvärt: 8.4
Läge: 8.5
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar