Nema Boutique Hotel & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Nema Boutique Hotel & Spa

Nema Boutique Hotel & Spa ligger 28 km från Natural Park S’Albufera de Mallorca och erbjuder 4-stjärnigt boende i Artá med en vacker trädgård, restaurang och bar. Hotellet har även en spa- och wellnessavdelning med bland annat turkiskt bad, bastu, utomhuspool, bubbelpool och en terrass för avkoppling. En cykeluthyrningsservice finns tillgänglig för gästerna.Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med skrivbord, kaffemaskin, minibar, säkerhetsbox, platt-TV och eget badrum med dusch. Gratis WiFi finns tillgängligt för alla gäster och vissa rum har även en balkong. Området är populärt för cykling och biluthyrning finns tillgänglig på Nema Boutique Hotel & Spa. Alcudia gamla stad ligger 34 km från hotellet och Pula Golf ligger 15 km bort. Närmaste flygplats är Palma de Mallorca Airport, 70 km från hotellet.

Rumsfaciliteter

Nema Boutique Hotel & Spa erbjuder bekväma och välutrustade rum med luftkonditionering, skrivbord, kaffemaskin, minibar, säkerhetsbox, platt-TV, eget badrum med dusch och gratis WiFi. Vissa rum har även en balkong för extra avkoppling.

Mat och Dryck

På Nema Boutique Hotel & Spa kan gästerna njuta av en restaurang och bar där det erbjuds en läcker måltid eller en uppfriskande dryck. Hotellet har även en kafé där gästerna kan koppla av och ta en kopp kaffe.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder en mängd olika faciliteter såsom spa- och wellnessavdelning med turkiskt bad, bastu, utomhuspool, bubbelpool och terrass. Gästerna har också tillgång till cykeluthyrning och gratis WiFi i alla utrymmen.

Betyg och Recensioner

Nema Boutique Hotel & Spa har fått höga betyg från gästerna. Bland annat har hotellet fått 9.8 i betyg för personlig service, 9.6 för faciliteter, samt 9.8 för städning och bekvämlighet. Hotellet har också fått positiva recensioner för sitt läge och erbjudande av gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Nema Boutique Hotel & Spa strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder därför bland annat hiss till övre våningsplan.

Parkering

Gratis allmän parkering finns i närheten av hotellet och ingen bokning behövs.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Nema Boutique Hotel & Spa

Adress: Costa de Sant Salvador 3, 07570 Artá, Spanien

Se pris

Karta till Nema Boutique Hotel & Spa

Nema Boutique Hotel & Spa - Costa de Sant Salvador 3, 07570 Artá, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.6
Antal betyg: 115

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.6
Städning: 9.8
Bekvämlighet: 9.8
Prisvärt: 9.1
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 9

Läs mer

Utvärderingar