Monsuau Cala D’Or Hotel 4 Sup – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Monsuau Cala D’Or Hotel 4 Sup – Adults Only

Sunprime Monsuau Hotel ligger bara 200 meter från stranden i Cala D’Or på Mallorcas sydöstra kust. Detta hotell är avsett enbart för vuxna och erbjuder en avkopplande och exklusiv miljö för en avkopplande semester. Hotellet har två pooler, en restaurang, en takterrass med bar (öppen juni till september), samt ett wellnesscenter och spa. Med en rad faciliteter och aktiviteter till hands, inklusive kvällsunderhållning och vattensporter i närheten, kan gästerna se fram emot en minnesvärd vistelse.

Rumsfaciliteter

De välutrustade standardrummen på Sunprime Monsuau Hotel har luftkonditionering, platt-TV med kabelkanaler, höghastighets-WiFi, värdeskåp, litet kylskåp, vattenkokare samt en balkong eller terrass där gäster kan njuta av den vackra omgivningen. Badrummen är bekvämt inredda med dusch, hårtork och bekvämligheter för en avslappnande vistelse.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en frukostbuffé och har en välkomnande bar där gästerna kan koppla av med en förfriskning. En poolbar finns också tillgänglig för att det ska vara enkelt att njuta av en svalkande dryck i samband med dopp i poolen.

Bekvämligheter

Gästerna kan se fram emot en rad bekvämligheter inklusive 24-timmarsreception, concierge, fitnesscenter, tvättservice och en minilivs för att möta gästernas behov. För extra avkoppling och förnyelse erbjuds även wellnessfaciliteter såsom massage, spa och en solterrass där gästerna kan njuta av lugna stunder.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg för sin personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärda boende. Gäster har särskilt uppskattat den vackra omgivningen och den avkopplande atmosfären som erbjuds.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och har facilter för att möta olika behov, inklusive rullstolsanpassade rum och hiss för enkel åtkomst till olika delar av hotellet.

Parkering

Gratis privat parkering finns tillgängligt vid hotellet och behöver inte bokas i förväg, vilket ger gästerna en bekväm och säker plats för sina fordon under vistelsen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Monsuau Cala D’Or Hotel 4 Sup – Adults Only

Adress: Avenida Cala D’Or, 2, 07669 Cala D´Or, Spanien

Se pris

Karta till Monsuau Cala D’Or Hotel 4 Sup – Adults Only

Monsuau Cala D'Or Hotel 4 Sup - Adults Only - Avenida Cala D'Or, 2, 07669 Cala D´Or, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.7
Antal betyg: 1068

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.3
Faciliteter: 9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.5
Läge: 8.2
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar