Meliá Palma Marina

Se tillgänglighet

Presentation av Meliá Palma Marina

Det storslagna Meliá Palma Marina erbjuder en lyxig vistelse med en rad bekvämligheter. Med en fantastisk utsikt över havet och Palmabukten, erbjuder hotellet ett spa, en säsongsöppen utomhuspool samt en solterrass. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, balkong och gratis WiFi.

Rumsfaciliteter

Rummen på Meliá Palma Marina erbjuder 2 enkelsängar eller 1 dubbelsäng (i mån av tillgång), platt-TV med satellitkanaler samt värme eller luftkonditionering, beroende på säsong.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en riklig frukostbuffé varje morgon på Arado Restaurant & Grocery. Dessutom finns en lobbybar och en sommaröppen poolbar där gästerna kan njuta av förfriskningar.

Bekvämligheter

Meliá Palma Marina 950 m² stora Yhi Spa erbjuder bastu, kontrastduschar, en dynamisk pool med bubbelpool och ett turkiskt bad. Gästerna har gratis tillgång till det välutrustade gymmet. Övriga spafaciliteter erbjuds mot tilläggskostnad.

Betyg och Recensioner

Hotellets kategorirecensioner av personlig service, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisklass och läge är i genomsnitt 8,4-8,6.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Meliá Palma Marina erbjuder handikappanpassade rum och faciliteter för gäster med funktionsnedsättningar.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på hotellet. Gatorna runt hotellet erbjuder begränsad gatuparkering.Vänligen observera: Informationen om tillgängliga faciliteter och tjänster kan variera och är endast korrekt vid tidpunkten för publicering. Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet direkt för att få de senaste uppdateringarna om tillgängliga tjänster.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Meliá Palma Marina

Adress: Avenida Gabriel Roca, 29, 07014 Palma de Mallorca, Spanien

Se pris

Karta till Meliá Palma Marina

Meliá Palma Marina - Avenida Gabriel Roca, 29, 07014 Palma de Mallorca, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 2846

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.6
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.7
Läge: 8.4
:

Läs mer

Utvärderingar