Maristel Hotel & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Maristel Hotel & Spa

Det lyxiga Maristel Hotel ligger bland bergen på norra Mallorca, endast 1 km från den vackra stranden Cala de Estellencs. Hotellet erbjuder en avslappnad och bekväm vistelse i en pittoresk omgivning.

Rumsfaciliteter

Rummen på Maristel Hotel & Spa är elegant inredda och erbjuder bekvämligheter som luftkonditionering, platt-TV, gratis WiFi och eget badrum med gratis toalettartiklar. Vissa rum har balkong med fantastisk utsikt över bergen eller kusten.

Mat och Dryck

På Maristel Hotel kan gästerna njuta av läckra måltider med lokala och internationella favoriter som serveras på restaurangens avkopplande terrass med panoramautsikt över bergen och havet. Dessutom finns det även en kafé och en bar där man kan koppla av och njuta av olika drycker och snacks.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder olika faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse, inklusive en utomhuspool och en täckt pool som en del av spaet. Gästerna har obegränsad tillgång till spaet som även har en bubbelpool, bastu och turkiskt bad. Dessutom erbjuds aktiviteter som massage, bastubad, och olika utomhusaktiviteter såsom vandringsturer och cykeluthyrning för att utforska den vackra omgivande naturen.

Betyg och Recensioner

Maristel Hotel har fått höga betyg av gästerna, med en score på 9.1 för personlig service, 8.6 för faciliteter, 8.9 för städning och bekvämlighet, samt 8.1 för prisvärdhet. Genomgående har hotellet också höga betyg för sitt läge och gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Maristel Hotel & Spa är tillgängligt för personer med funktionsnedsättningar och erbjuder faciliteter såsom sänkt handfat, toalett med armstöd och rullstolsanpassade utrymmen för att säkerställa en bekväm vistelse för alla gäster.

Parkering

Hotellet erbjuder gratis allmän parkering i närheten, vilket ger gästerna bekvämligheten att resa med egen bil eller hyrbil under sin vistelse.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Maristel Hotel & Spa

Adress: Eusebio Pascual, 10, 07192 Estellenchs, Spanien

Se pris

Karta till Maristel Hotel & Spa

Maristel Hotel & Spa - Eusebio Pascual, 10, 07192 Estellenchs, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.5
Antal betyg: 1181

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 8.6
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 8.9
Prisvärt: 8.1
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 9.1

Läs mer

Utvärderingar