Mamboo Hotel Cala Ratjada

Se tillgänglighet

Presentation av Mamboo Hotel Cala Ratjada

Mamboo Hotel Cala Ratjada erbjuder en avkopplande vistelse vid den vackra staden Cala Ratjada. Hotellet har en utomhuspool, en solterrass och en trädgård där gästerna kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna. För bekvämligheten finns även en bar och en gemensam lounge där man kan koppla av. Hotellet erbjuder även familjerum för gäster som reser med barn samt luftkonditionerade rum med fri tillgång till WiFi. Rummen har balkong med utsikt över staden och erbjuder en avkopplande atmosfär för en bekväm vistelse.

Rumsfaciliteter

Mamboo Hotel Cala Ratjada erbjuder bekväma rum med olika faciliteter för en trevlig vistelse. Rummen har eget badrum med dusch och hårtork samt utsikt över trädgården. Gästerna kan även njuta av luftkonditionering, garderob och gratis WiFi i rummen. Med utsikt över poolen och staden, erbjuder rummen en avkopplande miljö för gästernas komfort.

Mat och Dryck

För att starta dagen på bästa sätt erbjuder Mamboo Hotel Cala Ratjada en otrolig kontinental frukost eller frukostbuffé. Gästerna kan njuta av en härlig måltid innan de beger sig ut för att utforska Cala Ratjadas skönhet och sevärdheter. För den som vill koppla av med en dryck finns även en bar på plats där gästerna kan slappna av och njuta av en god drink.

Bekvämligheter

Mamboo Hotel Cala Ratjada erbjuder en rad bekvämligheter för att göra gästernas vistelse så trevlig som möjligt. Faciliteterna inkluderar en utomhuspool, solterrass, och trädgård. Hotellet har gratis WiFi i alla utrymmen, vilket gör det enkelt för gästerna att hålla sig uppkopplade under vistelsen. Dessutom erbjuds en rad tjänster inklusive daglig städning, bagageförvaring och tur- och utflyktsdisk för att underlätta för gästerna under deras vistelse.

Betyg och Recensioner

Mamboo Hotel Cala Ratjada har fått högt betyg för sin personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet, läge och tillgång till gratis WiFi. Det är en populär destination bland resenärer som letar efter en avkopplande och trevlig vistelse med bekväma faciliteter.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Med avseende på tillgänglighet kan Mamboo Hotel Cala Ratjada endast nås via trappor till de övre våningsplanen. Hotellet strävar efter att tillhandahålla en så bekväm och tillgänglig vistelse som möjligt för alla gäster, men det är viktigt att notera detta för de som har specifika tillgänglighetsbehov.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig vid Mamboo Hotel Cala Ratjada. Gäster som anländer med bil kan ta reda på alternativa parkeringsmöjligheter i närheten för att underlätta sin vistelse.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Mamboo Hotel Cala Ratjada

Adress: Carrer des Moll 12, 07590 Cala Ratjada, Spanien

Se pris

Karta till Mamboo Hotel Cala Ratjada

Mamboo Hotel Cala Ratjada - Carrer des Moll 12, 07590 Cala Ratjada, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.1
Antal betyg: 597

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.7
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.1
Prisvärt: 9.2
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 8.9

Läs mer

Utvärderingar