Lluna Aqua Soller – Adults Recommended

Se tillgänglighet

Presentation av Lluna Aqua Soller – Adults Recommended

Lluna Aqua Soller är beläget i Sóller och erbjuder en avslappnad miljö för vuxna resenärer. Hotellet har en trevlig bar och gratis WiFi i alla utrymmen för att möta gästernas behov av att vara uppkopplade. Boendet erbjuder även familjerum för gäster som reser med barn.

Rumsfaciliteter

Rummen på Lluna Aqua Soller är utrustade med bekvämligheter som luftkonditionering, platt-TV med satellitkanaler, kylskåp, kaffemaskin, dusch, hårtork och skrivbord. Gästerna kan också använda garderob eller klädskåp samt ett eget badrum.

Mat och Dryck

Hotellet serverar en kontinental frukost eller à la carte-frukost för att ge gästerna en bra start på dagen. För gästernas bekvämlighet erbjuder Lluna Aqua Soller även en kafé på plats samt en bar där gästerna kan koppla av och njuta av sina favoritdrycker.

Bekvämligheter

Området runt hotellet är perfekt för vandringsäventyr, och för gästernas bekvämlighet finns det möjlighet till biluthyrning på boendet. Lluna Aqua Soller värnar om gästernas välbefinnande och komfort genom att erbjuda faciliteter som utomhusmöbler och gratis WiFi i samtliga utrymmen.

Betyg och Recensioner

Lluna Aqua Soller har fått höga betyg av tidigare gäster. Bland annat har faciliteter, städning och det bekväma läget fått uppskattning. Hotellet har också en bra service och vänlig personal enligt recensioner från besökare.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder tillgänglighetsanpassningar för att möta behoven hos gäster med funktionsnedsättningar. Observera att övre våningsplan endast nås via trappa.

Parkering

Allmän parkering finns i närheten av hotellet och kan nyttjas till en extra kostnad.Denna presentation av Lluna Aqua Soller – Adults Recommended ger en överblick av hotellets faciliteter och bekvämligheter för att ge dig som gäst en bättre förståelse för vad hotellet erbjuder.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Lluna Aqua Soller – Adults Recommended

Adress: Carrer Lluna, Sóller 21, 07100, 07100 Sóller, Spanien

Se pris

Karta till Lluna Aqua Soller – Adults Recommended

Lluna Aqua Soller - Adults Recommended - Carrer Lluna, Sóller 21, 07100, 07100 Sóller, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 1315

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 7.7
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.2
Prisvärt: 7.9
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 7.9

Läs mer

Utvärderingar