Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay

Se tillgänglighet

Presentation av Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay

Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay är ett lyxigt hotell beläget på Torrenova-udden, byggt om och renoverat 2017 för en modern och bekväm vistelse. Hotellet har ett utmärkt läge precis intill havet och erbjuder en perfekt semesterupplevelse. Med närheten till både stranden och bergen är det en idealisk miljö för både familjer och par. Från den panoramiska terrassen kan gästerna njuta av de två poolerna, poolbaren, havsutsikten och en livlig atmosfär. Det är en magnifik plats som kombinerar lugn och bekvämlighet. Här finns möjlighet till vattensporter på stranden eller att bara koppla av och njuta av solnedgången.

Rumsfaciliteter

Hotellets rum erbjuder bekvämligheter som gratis WiFi, platt-tv, vattenkokare och eget badrum med antingen dusch eller badkar. Vissa rum har även en mysig sittgrupp och skrivbord för att möta gästernas behov.

Mat och Dryck

Gästerna kan se fram emot en varierad och kvalitativ matupplevelse på hotellets restaurang, perfekt för alla smaker. Det finns också en bar där gästerna kan koppla av och njuta av goda drycker.

Bekvämligheter

Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay erbjuder olika faciliteter såsom två pooler, solterrass, barnpool, träningsmöjligheter, strandnära läge, 24-timmarsreception och daglig städning. Hotellet har också rullstolsanpassade rum och är helt rökfritt för gästernas bekvämlighet.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av gästerna, bland annat för dess faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärdhet. Med ett samlat betyg på 8.5 av 10 på grund av den utmärkta servicen och det bekväma boendet kan gästerna vara säkra på en minnesvärd vistelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay är utrustat för att tillgodose behoven hos gäster med funktionsnedsättningar, med rullstolsanpassade faciliteter och nyckelkort för att komma in.

Parkering

Tyvärr finns det ingen parkering tillgänglig vid hotellet, men gästerna har tillgång till gratis WiFi i alla utrymmen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay

Adress: Torrenova 3-5, 07181 Palmanova, Spanien

Se pris

Karta till Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay

Leonardo Royal Hotel Mallorca Palmanova Bay - Torrenova 3-5, 07181 Palmanova, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.2
Antal betyg: 819

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.5
Faciliteter: 8.3
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.5
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 7.9

Läs mer

Utvärderingar