L’Avenida

Se tillgänglighet

Presentation av L’Avenida

L’Avenida är en elegant anläggning som ligger bara 2 minuters promenad från torget i Sóller och 7 minuter med spårvagn från Puerto de Sóller strand. Detta vackra hotell erbjuder en harmonisk miljö med utomhuspool och gratis WiFi. Hotellet är inhyst i en 100-årig byggnad och har en stilfull och eklektisk inredning. Alla rum är luftkonditionerade och utrustade med platt-tv, trägolv och bekväma sängar. De flesta rummen har fantastisk utsikt över bergen, och tofflor ingår för extra bekvämlighet.

Rumsfaciliteter

På L’Avenida kan gästerna njuta av bekvämligheter som säsongsöppen pool, solterrass, solsängar och barservice. Rumsservice erbjuds också för att tillgodose gästernas behov av avkoppling och komfort.

Mat och Dryck

L’Avenida Bistro erbjuder en trevlig miljö för lunch med utsikt över poolen, medan hotellets loungebar är perfekt för avkoppling med en drink i handen.

Bekvämligheter

Gästerna på L’Avenida kan dra nytta av gratis WiFi i alla utrymmen. Dessutom finns aktiviteter som cykeluthyrning och snorkling tillgängliga för den som vill utforska närområdet. Hotellet erbjuder även concierge, bagageförvaring, tur- och utflyktsdisk samt en 24-timmarsreception för att säkerställa en bekväm vistelse för gästerna.

Betyg och Recensioner

L’Avenida har fått höga betyg och positiva recensioner för sin personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Dessutom har hotellet bedömts som prisvärt och erbjuder gratis WiFi till sina gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Observera att övre våningsplan endast kan nås via trappa på L’Avenida.

Parkering

Allmän parkering finns i närheten av hotellet och kan utnyttjas för en extra kostnad.

Fler bilder

Kontaktuppgifter L’Avenida

Adress: Gran Via, 9, 07100 Sóller, Spanien

Se pris

Karta till L’Avenida

L'Avenida - Gran Via, 9, 07100 Sóller, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.5
Antal betyg: 310

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.6
Städning: 9.8
Bekvämlighet: 9.7
Prisvärt: 9.2
Läge: 9.7
Gratis WiFi: 8.6

Läs mer

Utvärderingar