Las Gaviotas Suites Hotel & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Las Gaviotas Suites Hotel & Spa

Las Gaviotas Suites Hotel & Spa är ett exklusivt designhotell som ligger bara 100 meter från stranden Playa del Muro på Mallorca. Hotellet är omgivet av en vacker trädgård på 15 000 m² med utomhuspooler och solterrasser.

Rumsfaciliteter

De eleganta rummen och sviterna på Las Gaviotas Suites Hotel & Spa erbjuder gästerna en lyxig vistelse. Alla boendealternativ har en privat balkong, gratis Wi-Fi och en platt-TV. Badrockar ingår också för extra komfort.

Mat och Dryck

Hotellets poolområde har en avslappnad snackbar som serverar internationella rätter. För gästerna som söker avkoppling erbjuder hotellet också ett gratis spa, gym och en bubbelpool. Massagebehandlingar finns tillgängliga mot en extra kostnad.

Bekvämligheter

Las Gaviotas Suites Hotel & Spa har flera faciliteter för att göra din vistelse bekväm och minnesvärd. Förutom det gratis spapaketet och den avslappnade poolområdet för vuxna erbjuder hotellet även faciliteter som cykeluthyrning, dykning, vindsurfing och livesändningar av sportevenemang.

Betyg och Recensioner

Hotellet har kammat hem höga betyg i flera kategorier, inklusive personal, faciliteter, städning, bekvämlighet och prisvärde. Den vackra trädgården och närheten till stranden ger Las Gaviotas Suites Hotel & Spa extra pluspoäng.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder tydliga tillgänglighetsfaciliteter, såsom rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning och rullstolsanpassning. Genom specificerade kvitton, privat in- och utcheckning och en 24-timmarsreception, försäkras att gästernas behov tas på största allvar.

Parkering

Las Gaviotas Suites Hotel & Spa erbjuder gratis privat parkering vid boendet och det behöver inte bokas i förväg. För gäster som anländer med egen bil är detta en extra fördel.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Las Gaviotas Suites Hotel & Spa

Adress: Avenida Albufera, 51, 07458 Playa de Muro, Spanien

Se pris

Karta till Las Gaviotas Suites Hotel & Spa

Las Gaviotas Suites Hotel & Spa - Avenida Albufera, 51, 07458 Playa de Muro, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.5
Antal betyg: 2134

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.6
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 9
Prisvärt: 8.4
Läge: 8.6
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar