La Reserva Rotana

Se tillgänglighet

Presentation av La Reserva Rotana

La Reserva Rotana är en charmig herrgård från 1600-talet som har omvandlats till ett elegant hotell. Beläget i Manacor erbjuder detta lantliga boende en spektakulär utsikt över dalen och den vackra omgivande landsbygden. Hotellet är perfekt för gäster som söker en avkopplande vistelse i en exklusiv miljö med en rad faciliteter att njuta av.

Rumsfaciliteter

La Reserva Rotana erbjuder en rad bekväma och eleganta rum för sina gäster. Varje rum är smakfullt inrett och utrustat med bekvämligheter som bidrar till en behaglig vistelse. Badrummen är eleganta och inkluderar badkar eller dusch samt hårtork. Gästerna kan också dra nytta av faciliteter som eget badrum och väckarklocka i rummen.

Mat och Dryck

Hotellets sofistikerade gourmetrestaurang är en kulinarisk pärla som erbjuder en förstklassig matupplevelse. Här kan gästerna avnjuta enastående rätter i en vacker miljö med utsikt över dalen. För en mer avslappnad atmosfär finns det även en grillbar som serverar läckra snacks och förfriskningar.

Bekvämligheter

Längs med den vackra omgivande landsbygden kan gästerna njuta av en 9-håls golfbana som är exklusivt tillgänglig för hotellgäster. Utspridd över den grönskande egendomen erbjuder hotellet även terrasser, trädgårdar och utomhuspool för stunder av avkoppling och rekreation. Vidare kan gästerna dra nytta av aktiviteter som cykeluthyrning, fotvandring och tennismatcher som erbjuder underhållning för alla.

Betyg och Recensioner

La Reserva Rotana har fått höga betyg i flera kategorier, inklusive gästernas upplevelse, faciliteter och städning. Det är tydligt att hotellets engagemang för kvalitet och service har gjort ett starkt intryck på sina gäster, vilket återspeglas i de betyg och recensioner som har lämnats.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellets särskilda bekvämligheter och anpassningar för gäster med funktionshinder gör det till en tillgänglig destination för alla. Genom att erbjuda bekvämligheter och faciliteter som möter olika behov strävar La Reserva Rotana efter att skapa en bekväm och inkluderande miljö för alla gäster.

Parkering

För gästernas bekvämlighet erbjuder La Reserva Rotana gratis allmän parkering vid boendet. Detta ger gästerna en trygg och praktisk plats att parkera under sin vistelse utan extra bekymmer.

Fler bilder

Kontaktuppgifter La Reserva Rotana

Adress: Cami de s´Avall s/n, 07500 Manacor, Spanien

Se pris

Karta till La Reserva Rotana

La Reserva Rotana - Cami de s´Avall s/n, 07500 Manacor, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.4
Antal betyg: 79

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.8
Faciliteter: 9.1
Städning: 9.5
Bekvämlighet: 9.6
Prisvärt: 8.9
Läge: 9
Gratis WiFi: 10

Läs mer

Utvärderingar