Juma Historic Hotel

Se tillgänglighet

Presentation av Juma Historic Hotel

Det charmiga Juma Historic Hotel är beläget på det historiska torget i Pollensa och är en perfekt plats för gäster som vill uppleva en genuin och tidlös atmosfär. Med anor från 1907 är detta familjeägda hotell en perfekt kombination av traditionell charme och modern bekvämlighet. Hotellet erbjuder en takterrass med en bubbelpool och en underbar utsikt över bergskedjan Sierra de Tramuntana.

Rumsfaciliteter

Rummen på Juma Historic Hotel är luftkonditionerade och utrustade med värme för att säkerställa en bekväm vistelse under alla årstider. Varje rum är utrustat med en platt-TV med satellitkanaler för underhållning, samt ett eget badrum med antingen badkar eller dusch.

Mat och Dryck

På restaurangen Juma Historic Hotel kan gästerna njuta av en läcker måltid på uteserveringen vid det pittoreska Plaza Mayor i Pollensa. Hotellet erbjuder även kafé och bar där gästerna kan avnjuta en avkopplande stund med dryck eller snacks.

Bekvämligheter

För att förhöja gästernas vistelse erbjuder hotellet olika bekvämligheter, inklusive cykelförvaring för gäster som vill utforska området på två hjul, tvättservice för att hålla kläderna fräscha och biluthyrning för att upptäcka omgivningarna på egen hand.

Betyg och Recensioner

Gästerna har gett Juma Historic Hotel höga betyg bland annat för dess personliga service, bekvämligheter samt för att det anses vara prisvärt. Hotellets centralt läge har också fått beröm och dess gratis WiFi uppskattas av gästerna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Juma Historic Hotel strävar efter att tillgodose alla gästers behov och erbjuder därför tillgänglighetsanpassningar, inklusive möjlighet till hiss till övre våningsplan för enkel tillgång.

Parkering

Allmän parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet och kan bokas i förväg till en kostnad av € 10 per dag.This text is ready to be used on your website!

Fler bilder

Kontaktuppgifter Juma Historic Hotel

Adress: Plaça Major,9, 07460 Pollença, Spanien

Se pris

Karta till Juma Historic Hotel

Juma Historic Hotel - Plaça Major,9, 07460 Pollença, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.9
Antal betyg: 242

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.8
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.4
Prisvärt: 8.9
Läge: 9.7
Gratis WiFi: 9.4

Läs mer

Utvärderingar