JS Yate

Se tillgänglighet

Presentation av JS Yate

JS Yate ligger i Ca’n Picafort, på den norra kusten av Mallorca, bara 100 meter från en vacker sandstrand. Hotellet erbjuder en avkopplande och bekväm vistelse med en stor utomhuspool och barnpool. Gratis WiFi finns tillgängligt för gästerna under hela vistelsen.

Hotellet har ett lugnt läge i ett område med gott om butiker och bekvämt gångavstånd till stadens centrum. Gästerna kan enkelt promenera in till stan och njuta av en kaffe innan de ger sig ut för att utforska naturreservatet S’Albufera. För avkoppling erbjuder hotellets trädgård solstolar där gästerna kan njuta av solen.

Rumsfaciliteter

Alla rum på JS Yate är luftkonditionerade och utrustade med uppvärmning för att säkerställa en behaglig vistelse oavsett säsong. Rummen erbjuder bekvämligheter som satellit-tv, kylskåp och eget badrum med hårtork. För gästernas säkerhets skull finns värdeskåp tillgängliga på begäran mot en extra avgift.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder bufféer med ett öppet kök och en vacker utsikt över trädgården, vilket skapar en trevlig atmosfär vid måltiderna. Snacks och drycker serveras även på terrassen för gäster som önskar koppla av utomhus.

Bekvämligheter

Personalen på JS Yate är dedikerade till att säkerställa en bekväm och minnesvärd vistelse för alla gäster. Hotellet erbjuder ett antal faciliteter, inklusive en pool och barnpool, för gästernas avkoppling och underhållning.

Betyg och Recensioner

JS Yate har fått höga betyg av sina gäster, med en sammanlagd poäng på 9.0 av 10 i kategorier som personal, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet och läge. Dessutom har gästerna givit hotellets gratis WiFi en imponerande poäng på 9.6. Detta är ett tydligt tecken på den höga kvaliteten och serviceandan som präglar JS Yate.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med särskilda behov erbjuder JS Yate handikappanpassade faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse för alla. Med förhöjda toaletter, toaletter med armstöd och tillgång till hiss för att nå övre våningsplan, strävar hotellet efter att tillgodose behoven hos alla gäster.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns ingen parkering tillgänglig på hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter JS Yate

Adress: Francia, 18, 07458 Can Picafort, Spanien

Se pris

Karta till JS Yate

JS Yate - Francia, 18, 07458 Can Picafort, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.6
Antal betyg: 508

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 8.8
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.7
Läge: 9
Gratis WiFi: 9.6

Läs mer

Utvärderingar