Isla Mallorca & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Isla Mallorca & Spa

Isla Mallorca & Spa ligger i ett lugnt område i Palma de Mallorca. Hotellet erbjuder en avslappnad och lyxig atmosfär för sina gäster. Med sitt utmärkta läge i närheten av strandpromenaden och de lokala sevärdheterna är detta en idealisk plats för både avkoppling och utforskning av staden.

Rumsfaciliteter

Rummen på Isla Mallorca & Spa är elegant inredda och utrustade med bekvämligheter som platt-TV med satellitkanaler, gratis WiFi och luftkonditionering. Badrummen har toalettartiklar, handdukar och hårtork för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

På hotellets restaurang, Tragaluz, kan gästerna avnjuta en smakfull måltid med utsikt över trädgården. Maten som serveras är en kombination av lokala och internationella rätter, vilket ger en varierad och spännande kulinarisk upplevelse. Hotellets café erbjuder även en avslappnad miljö där gästerna kan njuta av en kopp kaffe eller något lättare att äta under dagen.

Bekvämligheter

Hotellet har en mängd faciliteter för att säkerställa gästernas bekvämlighet under vistelsen. Ett hälsospa med bastu, hamam och ångbad erbjuder avkopplande behandlingar, medan fitnesscentret är perfekt för dem som vill träna. Gäster har också tillgång till faciliteter som utomhuspool, terrass och trädgård för att njuta av vackra och avkopplande stunder.

Betyg och Recensioner

Isla Mallorca & Spa har fått höga betyg av sina gäster. Med kategorier som ”Faciliteter”, ”Städning” och ”Personal” får hotellet ett övergripande högt betyg för sin service och kvalitet. Dessutom, med fri tillgång till WiFi och 24-timmarsreception, erbjuds gästerna en bekväm vistelse med välrenommerad service.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med speciella behov och krav på tillgänglighet erbjuder hotellet anpassade faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse. Med handikappanpassade rum och faciliteter som sänkt handfat, förhöjd toalett och rullstolsanpassning, strävar Isla Mallorca & Spa efter att tillgodose alla gästers behov.

Parkering

Kostnadsfri parkering finns tillgänglig längs gatorna i närheten av hotellet. För gäster som önskar hyra bil eller cykel finns möjlighet att ordna detta i receptionen för att enkelt kunna utforska öns alla sevärdheter.Denna presentation av Isla Mallorca & Spa bjuder in besökare att uppleva en lyxig och bekväm vistelse på ett hotell som strävar efter att erbjuda en minnesvärd upplevelse för alla sina gäster, oavsett anledning till besöket.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Isla Mallorca & Spa

Adress: Pilar Juncosa, 7, 07014 Palma de Mallorca, Spanien

Se pris

Karta till Isla Mallorca & Spa

Isla Mallorca & Spa - Pilar Juncosa, 7, 07014 Palma de Mallorca, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 3090

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 8.5
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 8.9
Prisvärt: 8
Läge: 8.3
Gratis WiFi: 8.1

Läs mer

Utvärderingar