Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa – Adults Only

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa – Adults Only är ett modernt hotell med ett fantastiskt läge vid havet i Cala d’Or på Mallorca. Hotellet erbjuder en avkopplande och lyxig miljö med 3 utomhuspooler, en inomhuspool med hydrotermisk krets, ett spa, och en vacker trädgård. WiFi är gratis i alla utrymmen och hotellet har en 24-timmarsöppen reception för att tillgodose gästernas behov.

Rumsfaciliteter

De eleganta och moderna rummen på Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa har luftkonditionering och antingen en balkong eller terrass med utsikt över havet eller trädgården. Rummen är utrustade med bekvämligheter såsom en minibar, LED-TV med satellitkanaler och ett eget badrum med duschkabin. Vissa rum erbjuder mer exklusiva faciliteter, såsom en privat pool eller en rymlig terrass på taket.

Mat och Dryck

Hotellet har flera alternativ för mat och dryck, inklusive en elegant restaurang, loungebar och snacksbar med fantastisk utsikt över stranden. Gästerna kan njuta av en varierad meny och njuta av en härlig måltid medan de beundrar den vackra omgivningen. Frukost på rummet är också tillgängligt för gästerna, vilket ger extra bekvämlighet och flexibilitet.

Bekvämligheter

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa – Adults Only erbjuder en mängd bekvämligheter för att förbättra gästernas vistelse. Dessa inkluderar ett fitnesscenter som är öppet dygnet runt, spa med massagemöjligheter och skönhetsbehandlingar, samt aktiviteter såsom cykeluthyrning, live-musik och vattensporter. Hotellet har också gratis allmän parkering i närheten och garage för cyklar på plats.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av tidigare gäster, vilket inkluderar betyg för personal, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet, läge och gratis WiFi. Recensioner från tidigare gäster ger en positiv bild av hotellet och dess tjänster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa – Adults Only strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder bekvämligheter såsom förhöjd toalett och handikappanpassade faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse för alla.

Parkering

Hotellet erbjuder gratis allmän parkering i närheten utan bokning samt laddningsstation för elbilar, vilket gör det bekvämt för gäster som reser med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa – Adults Only

Adress: Calle Cala Esmeralda 8, 07660 Cala D´Or, Spanien

Se pris

Karta till Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa – Adults Only

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa - Adults Only - Calle Cala Esmeralda 8, 07660 Cala D´Or, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9
Antal betyg: 1842

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 9.2
Städning: 9.4
Bekvämlighet: 9.4
Prisvärt: 8.7
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 8.7

Läs mer

Utvärderingar