INNER Hotel Rupit ”Adults Only”

Se tillgänglighet

Presentation av INNER Hotel Rupit ”Adults Only”

INNER Hotel Rupit ”Adults Only” är ett exklusivt hotell på perfekt läge i Cala D´Or. Det är en perfekt destination för vuxna som söker en avslappnad och lugn vistelse på Mallorca. Hotellet erbjuder 3-stjärnigt boende med en säsongsöppen utomhuspool, gemensam lounge, terrass och bar. INNER Hotel Rupit ”Adults Only” ligger cirka 25 km från Dach-grottorna, 27 km från Ses Salines fyr och 40 km från Pula golfklubb. Hotellet har en 24-timmarsreception, flygplatstransfer, conciergeservice och erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen.

Rumsfaciliteter

Alla rum på INNER Hotel Rupit ”Adults Only” är smakfullt inredda och utrustade med bekvämligheter som platt-tv, luftkonditionering, skrivbord, och eget badrum med dusch, hårtork och gratis toalettartiklar. Vissa rum har även en balkong. Sängkläder och handdukar ingår i samtliga rum.

Mat och Dryck

INNER Hotel Rupit ”Adults Only” har en bar som erbjuder ett urval av drycker och cocktails för gästernas avkoppling och underhållning.

Bekvämligheter

Hotellet erbjuder avkopplande faciliteter såsom ett bubbelbad och en säsongsöppen utomhuspool. För gästernas bekvämlighet erbjuder INNER Hotel Rupit ”Adults Only” även cykeluthyrning och biluthyrning, vilket gör det enkelt att utforska området. På INNER Hotel Rupit ”Adults Only” finns även en gemensam lounge och terrass där gästerna kan koppla av och njuta av den avslappnade atmosfären.

Betyg och Recensioner

INNER Hotel Rupit ”Adults Only” har fått höga betyg i kategorierna ”Personal” (9.6), ”Faciliteter” (8.8), ”Städning” (8.8), ”Bekvämlighet” (8.8), ”Prisvärt” (9.0), ”Läge” (9.5) och ”Gratis WiFi” (9.3), vilket visar på hög kundnöjdhet och servicekvalitet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

INNER Hotel Rupit ”Adults Only” är tyvärr inte handikappanpassat och har ingen parkering tillgänglig. INNER Hotel Rupit ”Adults Only” är en perfekt plats för vuxna som söker en stunds avkoppling och komfort på Mallorca. Med dess exklusiva och avskilda läge samt anläggningens bekväma faciliteter är detta hotell det optimala valet för avkoppling.

Fler bilder

Kontaktuppgifter INNER Hotel Rupit ”Adults Only”

Adress: Avenida Bienvenidos nº 18, 07660 Cala D´Or, Spanien

Se pris

Karta till INNER Hotel Rupit ”Adults Only”

INNER Hotel Rupit

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9
Antal betyg: 1015

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.6
Faciliteter: 8.8
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 9
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 9.3

Läs mer

Utvärderingar