Iberostar Selection Playa de Palma

Se tillgänglighet

Presentation av Iberostar Selection Playa de Palma

Iberostar Selection Playa de Palma är ett strandnära hotell som ligger bara 5 minuters bilresa från Palmas flygplats. Hotellet lockar med en avslappnad atmosfär, bekväma rum och en mängd bekvämligheter för att göra din vistelse minnesvärd.

Rumsfaciliteter

De fullt utrustade rummen på Iberostar Selection Playa de Palma erbjuder bekvämligheter som satellit-TV, minibar och en egen balkong där gäster kan njuta av utsikten eller koppla av. Privata badrum med handdukar, badrockar och hårtork finns också tillgängliga för att göra din vistelse bekväm.

Mat och Dryck

Hotellet har två restauranger som erbjuder både bufféer och à la carte-rätter, samt en bar och en poolbar där gästerna kan koppla av med en måltid eller en dryck. Det finns även möjlighet att beställa frukt, vin/champagne och specialkost på begäran.

Bekvämligheter

Iberostar Selection Playa de Palma har två pooler, varav en på taket där gäster över 16 år har tillgång till en exklusiv infinitypool och solstolar. Hotellet erbjuder även tillgång till Sensations Spa, ett fitnesscenter och har 8 golfbanor i närheten för den sportintresserade. Gratis höghastighets-WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och hotellet har även en privat parkering tillgänglig för gäster.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg i kategorierna personal, städning, bekvämlighet och läge enligt gästrecensioner. Faciliteter såsom gratis WiFi och olika aktiviteter har också fått positiva omdömen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder faciliteter som är tillgängliga för personer med funktionsnedsättning vilket inkluderar handikappanpassade rum och toalettutrymmen.

Parkering

Det finns privat parkering tillgänglig för gäster på Iberostar Selection Playa de Palma. Parkeringen kostar € 20 per dag och kan inte bokas i förväg.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Iberostar Selection Playa de Palma

Adress: Marbella, 36, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till Iberostar Selection Playa de Palma

Iberostar Selection Playa de Palma - Marbella, 36, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.7
Antal betyg: 810

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8
Läge: 9.2
Gratis WiFi: 8.7

Läs mer

Utvärderingar