Iberostar Selection Jardín del Sol Suites – Adults Only

Se tillgänglighet

Presentation av Iberostar Selection Jardín del Sol Suites – Adults Only

Iberostar Selection Jardín del Sol Suites – Adults Only ligger vackert beläget med en imponerande utsikt över Medelhavet, endast 1 km från stranden Playa Santa Ponsa. Hotellet erbjuder en lyxig och avkopplande upplevelse exklusivt för vuxna. Med sina många faciliteter och aktiviteter är detta en idealisk plats för en avkopplande semester.

Rumsfaciliteter

Rummen på Iberostar Selection Jardín del Sol Suites – Adults Only är rymliga och välkomnande, med bekvämligheter som sittgrupp och balkong. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, satellit-tv och ett stort badrum med hydromassagebadkar, vilket garanterar en bekväm och avkopplande vistelse.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang, La Calma, erbjuder en varierad meny med lokala och internationella rätter samtidigt som du kan njuta av en fantastisk utsikt över Santa Ponsa-bukten. För avslappnade stunder under dagen serverar Café del Sol ett urval av drycker och snacks.

Bekvämligheter

Gästerna har tillgång till en mängd faciliteter och aktiviteter, inklusive ett spa och wellnesscenter, inomhuspool, biljard, samt möjligheten att hyra bil för att utforska området. Möjligheten till snorkling, dykning och cykling finns också tillgänglig för de mer äventyrliga. Hotellet erbjuder också tillgång till en strand för avkoppling och solbad.

Betyg och Recensioner

Under kategorin Recensioner har hotellet fått mycket höga poäng av sina gäster. Enligt kundrecensioner rankas hotellet högt gällande personal, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Iberostar Selection Jardín del Sol Suites – Adults Only är medvetna om vikten av tillgänglighet för alla sina gäster och erbjuder en rad faciliteter för personer med funktionsnedsättning, inklusive visuella hjälpmedel, förhöjd toalett, toalett med armstöd samt rullstolsanpassning.

Parkering

För dig som anländer med bil finns bekvämligheten med parkering tillgänglig på plats.Denna text kommer att användas på vår befintliga webbsida.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Iberostar Selection Jardín del Sol Suites – Adults Only

Adress: Huguet des Far, s/n, 07180 Santa Ponsa, Spanien

Se pris

Karta till Iberostar Selection Jardín del Sol Suites – Adults Only

Iberostar Selection Jardín del Sol Suites - Adults Only - Huguet des Far, s/n, 07180 Santa Ponsa, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.8
Antal betyg: 983

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.2
Läge: 9
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar