Iberostar Selection Albufera Playa All Inclusive

Se tillgänglighet

Presentation av Iberostar Selection Albufera Playa All Inclusive

Iberostar Selection Albufera Playa är ett lyxigt hotell beläget i Playa de Muro, med närhet till S’Albufera Natural Park i Alcúdia Bay på Mallorca. Hotellet erbjuder en avkopplande vistelse med högklassiga faciliteter och aktiviteter för hela familjen.

Rumsfaciliteter

Rummen på Iberostar Selection Albufera Playa är luftkonditionerade och inkluderar en balkong för gästernas bekvämlighet. Varje rum är utrustat med en platt-TV med satellitkanaler och minibar. Badrummen har dusch, hårtork och spegel.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en variation av matupplevelser med 10 restauranger och barer. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av kulinariska läckerheter, inklusive lokala och internationella rätter. Det finns även en kafé på plats för avkoppling och socialt umgänge.

Bekvämligheter

Iberostar Selection Albufera Playa har en imponerande uppsättning faciliteter, inklusive en spa-anläggning, tennisbana, 2 padeltennisbanor och inte mindre än 7 pooler, varav en är inomhus. Dessutom erbjuds underhållande aktiviteter och live-musik för gästernas nöje. För avkoppling och träning finns även en inomhuspool, bubbelpool, bastu och gym tillgängligt.

Betyg och Recensioner

Hotellets gäster har gett höga betyg för personalens service, faciliteterna, städningen, bekvämligheten och det övergripande värdet. Med ett samlat betyg på 9.2 av 10 för personlig service och 8.4 av 10 för faciliteterna, kan gästerna förvänta sig en förstklassig vistelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Iberostar Selection Albufera Playa är utformad för att vara tillgänglig för alla gäster och har anpassningar för personer med funktionsnedsättningar, inklusive rullstolsanpassade utrymmen.

Parkering

Det finns gratis allmän parkering tillgänglig i närheten, och bokning behövs ej.Genom att erbjuda exklusiva faciliteter, en mångfald av matupplevelser och underhållning för alla åldrar, är Iberostar Selection Albufera Playa ett enastående val för en avkopplande och minnesvärd semester på Mallorca.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Iberostar Selection Albufera Playa All Inclusive

Adress: Avenida Playa de Muro, s/n, 07458 Playa de Muro, Spanien

Se pris

Karta till Iberostar Selection Albufera Playa All Inclusive

Iberostar Selection Albufera Playa All Inclusive - Avenida Playa de Muro, s/n, 07458 Playa de Muro, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost: Buffé
Rating: 8.2
Antal betyg: 306

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.2
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.9
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar