HSM Don Juan

Se tillgänglighet

Presentation av HSM Don Juan

Hotel HSM Don Juan ligger i en avskild del av Magalluf, endast en kort 5-minuters promenad från stranden och de populära barerna. Detta moderna hotell erbjuder en avslappnad atmosfär kombinerat med bekväma faciliteter för en minnesvärd vistelse.

Hotellet har en utomhuspool med tillhörande solterrass utrustad med solstolar och en trevlig bar där gästerna kan njuta av svalkande drycker. En gratis surfzon med Wi-Fi finns tillgänglig, och där kan gästerna koppla av och delta i aktiviteter som bordtennis och biljard.

För familjer med barn erbjuder HSM Don Juan en miniklubb där barnen kan delta i roliga och underhållande aktiviteter. Dessutom finns kvällsunderhållning varje vecka, vilket skapar en trivsam atmosfär för gästerna.

Hotellets reception är öppen dygnet runt och erbjuder olika tjänster såsom biluthyrning. Gratis parkering finns tillgänglig på de omgivande gatorna, vilket ger gästerna en bekväm och bekymmersfri vistelse.

Rumsfaciliteter

De moderna och luftkonditionerade rummen på HSM Don Juan är utrustade med bekvämligheter såsom satellit-TV. Dessutom erbjuds privata badrum samt olika faciliteter för en avkopplande vistelse, inklusive balkong eller terrass med utsikt över omgivningarna.

Mat och Dryck

Hotellet har en restaurang där gästerna kan avnjuta välsmakande rätter och en trevlig bar där olika drycker och snacks serveras. De som önskar fler alternativ finns det gott om mat- och dryckesställen inom promenadavstånd från hotellet.

Bekvämligheter

HSM Don Juan vant sig av flera bekvämligheter, inklusive en utomhuspool som är öppen året runt, samt en solterrass för avkoppling. I de gemensamma utrymmena finns det möjlighet för gästerna att koppla av och umgås, och gratis Wi-Fi är tillgängligt i hela hotellet.

Betyg och Recensioner

HSM Don Juan har fått höga betyg av gästerna, bland annat för personlig service, rengöring och bekvämligheter. Hotellet erbjuder också prisvärda boendemöjligheter i en bra och central belägenhet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder olika faciliteter för personer med funktionsnedsättning. För specifika önskemål och behov rekommenderas det att kontakta hotellet direkt för mer information.

Parkering

Gratis parkering finns tillgänglig på de omgivande gatorna, vilket ger gästerna en bekväm och bekymmersfri vistelse.

Fler bilder

Kontaktuppgifter HSM Don Juan

Adress: Calderon de la Barca, 4, 07182 Magalluf, Spanien

Se pris

Karta till HSM Don Juan

HSM Don Juan - Calderon de la Barca, 4, 07182 Magalluf, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 1209

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 7.8
Städning: 8.4
Bekvämlighet: 8.2
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 7.4

Läs mer

Utvärderingar