HSM Atlantic Park

Se tillgänglighet

Presentation av HSM Atlantic Park

HSM Atlantic Park ligger bara 400 meter från Magalufs strand på Mallorca. Hotellet erbjuder en lagunformad pool och luftkonditionerade rum med egen balkong och kabel-TV.

Hotellets restaurang erbjuder lokala och internationella bufférätter samt ett urval av desserter. Showcooking och temabuffér finns också tillgängliga.

Barnen har en egen avdelning i poolen samt en lekplats. Det finns även ett regelbundet underhållningsteam som erbjuder aktiviteter.

HSM Atlantic Park ligger endast 600 meter från vattenparken Aqua Land och Poniente Golfbana. Rabatterade green fees på utvalda lokala golfbanor finns tillgängliga.

På grund av lokala regelverk är all inclusive begränsad till:

  • Frukost, lunch och middag
  • Snacks under dagen när bufféer är stängda
  • Icke-alkoholhaltiga drycker
  • Maximalt 6 drycker under måltider (öl och vin)

Rumsfaciliteter

Rumsfaciliteterna på HSM Atlantic Park inkluderar badrum med toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. Sovrummen har garderob eller klädskåp och vissa rum har egen balkong eller terrass. Andra faciliteter inkluderar TV, kylskåp och skrivbord.

Mat och Dryck

HSM Atlantic Park erbjuder en restaurang som serverar bufférätter av både lokala och internationella kök samt en rad desserter. Det finns också en bar där gästerna kan njuta av drycker. För de som har valt all inclusive ingår frukost, lunch och middag samt snacks och icke-alkoholhaltiga drycker under dagen när bufféer är stängda. Det är även möjligt att få rabatt på utvalda lokala golfbanor.

Bekvämligheter

Hotellet har totalt 2 pooler – en för barn och en huvudpool med poolbar. Dessutom finns det en solterrass och trädgård, perfekt för avkoppling. För de som vill hålla sig aktiva finns ett fitnesscenter samt möjlighet till aktiviteter som bingo, aerobics, bågskytte, tennis och bordtennis. Hotellet har även en lekplats för barnen.

Betyg och Recensioner

Enligt gästrecensioner uppskattas HSM Atlantic Park för dess personliga service, faciliteter, städning, bekvämlighet, rimliga priser och närhet till olika sevärdheter. Bland faciliteterna som får positiva omdömen finns den lagunformade poolen, barnens pool och lekplatsen, bastjänsten och aktiviteterna som erbjuds.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har anpassningar för att passa gäster med funktionsnedsättningar, inklusive rullstolsanpassade faciliteter.

Parkering

Det finns ingen parkering tillgänglig på HSM Atlantic Park.

Fler bilder

Kontaktuppgifter HSM Atlantic Park

Adress: Calderón de La Barca, 2, 07182 Magalluf, Spanien

Se pris

Karta till HSM Atlantic Park

HSM Atlantic Park - Calderón de La Barca, 2, 07182 Magalluf, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.5
Antal betyg: 539

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.3
Faciliteter: 7.7
Städning: 7.8
Bekvämlighet: 7.8
Prisvärt: 7.6
Läge: 8.3
Gratis WiFi: 6.3

Läs mer

Utvärderingar