Hotel Vista Odin

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Vista Odin

Hotel Vista Odin ligger i Playa de Palma och är ett e-stjärnigt hotell med en perfekt blandning av bekvämlighet och stil. Hotellet erbjuder en rad bekvämligheter och faciliteter som gör din vistelse minnesvärd. Med en 24-timmarsreception och en utflyktsdisk finns alltid personal tillgänglig för att hjälpa till med alla frågor eller behov. Dessutom erbjuds gratis WiFi och en gemensam lounge för din bekvämlighet. Palma Aquarium ligger också bara 2,5 km bort, vilket gör det till en perfekt destination för ditt nästa äventyr i Playa de Palma.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Hotel Vista Odin är smakfullt inredda och erbjuder gästerna en bekväm vistelse. Rummen har skrivbord, platt-tv, luftkonditionering och en garderob. Dessutom har varje rum ett eget badrum för maximal bekvämlighet.

Mat och Dryck

På morgonen kan gästerna njuta av en läcker och varierad frukostbuffé på hotellet för att börja dagen på bästa sätt. Hotellet erbjuder även olika alternativ för mat och dryck, inklusive en kafé på plats, en bar, snacksbar och restaurang.

Bekvämligheter

Hotel Vista Odin har en utomhuspool där gästerna kan koppla av och njuta av solen. Dessutom erbjuds olika faciliteter för att göra din vistelse bekväm, inklusive gratis WiFi i alla utrymmen, gemensamt sällskapsrum/tv-rum, varuautomater med drycker och snacks, samt familjerum och rökfria rum.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått mycket goda recensioner från sina gäster, med höga betyg för faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet och läge. Med betyg som 8.3 för städning och 7.9 för både faciliteter och läge kan du vara säker på att du kommer att få en trevlig vistelse på Hotel Vista Odin.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Vista Odin arbetar för att säkerställa tillgänglighet för alla gäster och har anpassat rum för personer med funktionsnedsättningar. För mer information om tillgänglighet kan du kontakta hotellets reception.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig vid boendet och kostar 15 euro per dag. Det är dock viktigt att boka parkering i förväg.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Vista Odin

Adress: Carrer de la Mar d’Aral 13, 07610 Playa de Palma, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Vista Odin

Hotel Vista Odin - Carrer de la Mar d'Aral 13, 07610 Playa de Palma, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.8
Antal betyg: 1459

Betyg på bekvämligheter

Personal: 7.9
Faciliteter: 7.9
Städning: 8.3
Bekvämlighet: 8.2
Prisvärt: 8.1
Läge: 7.9
Gratis WiFi: 7.8

Läs mer

Utvärderingar