Hotel Son Trobat Wellness & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Son Trobat Wellness & Spa

Son Trobat erbjuder en lyxig vistelse i en vackert restaurerad herrgård omgiven av vackra fruktträdgårdar i en fridfull och vacker miljö. Hotellet erbjuder en rad exklusiva bekvämligheter för att försäkra sig om att gästerna trivs och kan koppla av i en fridfull och lugn miljö.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder en rad olika rum för att tillgodose olika behov och önskemål. Alla rum är inredda i en typisk mallorkansk stil och inkluderar bekvämligheter såsom luftkonditionering, gott om dagsljus och satellit-TV. Private badrum finns i varje rum och är utrustade med toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, tofflor, gratis toalettartiklar, badrock, hårtork och mycket mer.

Mat och Dryck

Hotel Son Trobat Wellness & Spa har ett café på plats, och erbjuder gästerna en speciell upplevelse i matväg genom deras restaurang och bar. Frukost, lunch och middag kan avnjutas både inomhus och utomhus för en måltid som passar varje tillfälle. För gäster som vill unna sig lite extra lyx står även minibar och snacksbar till förfogande.

Bekvämligheter

Hotellets bekvämligheter inkluderar gratis wifi i alla utrymmen och gratis allmän parkering utan bokning. Gästerna kan dra nytta av receptionens olika tjänster såsom privat in- och utcheckning, concierge, 24-timmarsreception, bagageförvaring och tur- och utflyktsdisk. På plats finns även aktiviteter som cykeluthyrning, tennisutrustning, cykling, bordtennis och lekplats för gästernas underhållning.

Betyg och Recensioner

Hotel Son Trobat Wellness & Spa har blivit högt betygsatt av sina gäster. Med en genomsnittlig betygssiffra över nio i kategorierna Personal, Faciliteter, Städning, Bekvämlighet, Prisvärt och Läge, kan gästerna vara säkra på att förvänta sig en hög standard och kvalitet under sin vistelse på hotellet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med funktionsnedsättning finns det flera bekvämligheter och anpassningar tillgängliga. Hotellet har parkering för funktionsnedsatta och erbjuder även rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning.

Parkering

Gratis allmän parkering finns vid hotellet och inget förbokas behövs. Gäster med bilar eller fordon kan därför dra fördel av denna bekvämlighet medan de bor på hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Son Trobat Wellness & Spa

Adress: Carretera Manacor-San Llorençs, Km 4.8, 07530 Sant Llorenç des Cardassar, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Son Trobat Wellness & Spa

Hotel Son Trobat Wellness & Spa - Carretera Manacor-San Llorençs, Km 4.8, 07530 Sant Llorenç des Cardassar, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.4
Antal betyg: 364

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.7
Faciliteter: 9.4
Städning: 9.7
Bekvämlighet: 9.6
Prisvärt: 9.3
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 8.8

Läs mer

Utvärderingar