Hotel Selva Arenal

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Selva Arenal

Hotel Selva Arenal ligger vackert beläget i El Arenal och erbjuder en bekväm och avslappnad miljö för sina gäster. Hotellet har en trädgård, gemensam lounge, terrass och bar där gästerna kan koppla av och njuta av den omgivande naturen. Detta boende ligger nära flera populära besöksmål, inklusive Caló de Sant Antoni strand, Sa Cova Baixa-stranden och Playa de Palma.

Hotellet har också en utomhuspool och bagageförvaring. Dessutom erbjuds gratis WiFi i alla utrymmen för att säkerställa en bekväm vistelse för gästerna. Närmaste flygplats är Palma de Mallorca flygplats, belägen endast 9 km från boendet.

Rumsfaciliteter

Varje rum på Hotel Selva Arenal är omsorgsfullt inrett och utrustat med bekvämligheter för gästernas komfort. Alla rum är utrustade med platt-TV, luftkonditionering och eget badrum med antingen badkar eller dusch. För ytterligare bekvämlighet ingår sängkläder, handdukar samt gratis toalettartiklar i samtliga rum. Vissa rum har även en uteplats där gästerna kan koppla av i privat omgivning.

Mat och Dryck

På plats finns ett kafé där gästerna kan avnjuta olika drycker och snacks. För dem som vill utforska områdets matkultur finns det även flera restauranger och barer i närheten av hotellet där man kan uppleva lokala rätter och drycker.

Bekvämligheter

Hotel Selva Arenal har en engagerad och hjälpsam personal som talar flera språk inklusive katalanska, tyska, engelska och spanska. Personalen är tillgänglig dygnet runt och hjälper gärna till med praktiska tips om området och olika aktiviteter i närheten. Dessutom kan gästerna njuta av vacker utsikt och använda sig av bekvämligheter såsom utomhusmöbler, solterrass, balkong, trädgård och terrass.

Betyg och Recensioner

Hotel Selva Arenal har fått bra omdömen av sina tidigare gäster. Bland de positiva recensionerna märks framförallt gästernas uppskattning för personalens vänlighet och service samt hotellets övergripande bekvämligheter och valuta för pengarna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Selva Arenal strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder bekvämligheter såsom hiss för att nå övre våningsplan samt engagerad personal som kan hjälpa till vid behov.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns det tyvärr ingen parkering tillgänglig på hotellets område. Det rekommenderas att kontakta hotellet i förväg för att få rekommendationer om närliggande parkeringsmöjligheter.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Selva Arenal

Adress: C/Girona, 17, 07600 El Arenal, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Selva Arenal

Hotel Selva Arenal - C/Girona, 17, 07600 El Arenal, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7
Antal betyg: 796

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.4
Faciliteter: 6.9
Städning: 7.2
Bekvämlighet: 7.1
Prisvärt: 7.8
Läge: 7.4
Gratis WiFi: 5.8

Läs mer

Utvärderingar