Hotel Rural S’Olivaret & Spa

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Rural S’Olivaret & Spa

Det charmiga Hotel Rural S’Olivaret & Spa ligger i en gammal olivpress och är omgivet av underbar natur. Hotellet har en oändlighetpool med en fantastisk utsikt, bubbelpool och gratis Wi-Fi.

Rumsfaciliteter

Rummen på Hotel Rural S’Olivaret & Spa är alla individuellt inredda med antika möbler. De är rymliga och ljusa med luftkonditionering, satellit-TV och sittgrupp.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder moderna versioner av mallorkanska specialiteter med färska lokala råvaror, samt en stor vinkällare.

Bekvämligheter

För avkoppling finns en lounge med öppen spis; det finns även ett mötesrum med gratis Wi-Fi. Hotellet har även en inomhusuppvärmd pool, bastu, utomhuspool och paddle-tennisbana. Hotellet har även vackra trädgårdar.

Betyg och Recensioner

Kategorirecensioner: – Personal: 9.4- Faciliteter: 8.9- Städning: 9.2- Bekvämlighet: 9.2- Prisvärt: 8.7- Läge: 9.5- Gratis WiFi: 6.2

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har bekvämligheter för personer med funktionsnedsättning, inklusive rullstolsanpassade faciliteter och toalett med armstöd.

Parkering

Gratis allmän parkering finns på boendet och bokning behövs inte.Viktig information: Faciliteter och tillgänglighet kan variera. Vänligen kontakta hotellet för mer information.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Rural S’Olivaret & Spa

Adress: Carretera Alaro-Orient, Km 3, 07340 Alaró, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Rural S’Olivaret & Spa

Hotel Rural S'Olivaret & Spa - Carretera Alaro-Orient, Km 3, 07340 Alaró, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9
Antal betyg: 426

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.4
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.7
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 6.2

Läs mer

Utvärderingar