Hotel ROC Illetas & SPA

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel ROC Illetas & SPA

Hotel ROC Illetas & SPA är en lyxig anläggning belägen i Illetas på Mallorcas sydkust. Med havsutsikt och direktåtkomst till havet, erbjuder hotellet en avkopplande och exklusiv atmosfär. Den 4-stjärniga anläggningen har 2 utomhuspooler omgivna av en vacker trädgård och en terrass med spektakulär havsutsikt över Palmabukten.

Rumsfaciliteter

Hotel ROC Illetas & SPA erbjuder luftkonditionerade rum med satellit-tv, egen balkong eller terrass och eget badrum med hårtork. Vissa rum har även underbar havsutsikt.

Mat och Dryck

På hotellets restaurang kan gästerna avnjuta internationella rätter medan de tar del av den vackra utsikten. Hotellet har även en poolbar och ett kafé med en terrass som erbjuder magnifik utsikt över havet.

Bekvämligheter

För gästernas bekvämlighet kan de njuta av den inomhuspool som hotellet erbjuder, liksom gratis WiFi i alla utrymmen. Det finns även en spelhall, ett tv-rum och ett bordtennisbord för rekreation.

Betyg och Recensioner

Hotellets kvalitet och service uppskattas av gästerna, vilket återspeglas av höga betyg inom flera kategorier. De som har besökt hotellet ger det höga betyg för dess faciliteter, städning, bekvämlighet, och dess förträffliga läge med direkt tillgång till havet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellets tillgänglighetsanpassningar gör det möjligt för alla gäster att njuta av dess faciliteter och bekvämligheter.

Parkering

Parkering finns tillgänglig vid hotellet mot en extra kostnad. Gäster som önskar använda parkeringsplats uppmanas att boka detta i förväg.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel ROC Illetas & SPA

Adress: Paseo Illetas, 62, 07181 Illetas, Spanien

Se pris

Karta till Hotel ROC Illetas & SPA

Hotel ROC Illetas & SPA - Paseo Illetas, 62, 07181 Illetas, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.2
Antal betyg: 1517

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.2
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.5
Prisvärt: 8
Läge: 9
Gratis WiFi: 8

Läs mer

Utvärderingar