Hotel Palia Dolce Farniente

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Palia Dolce Farniente

Hotel Palia Dolce Farniente ligger vackert beläget vid stranden Egos på Mallorca. Hotellet erbjuder en avkopplande och trivsam miljö där gästerna kan njuta av en bekväm och minnesvärd vistelse. Med gott om faciliteter och en charmig medelhavsstil erbjuder hotellet en avkopplande tillflyktsort för både par och familjer. Från hotellet har gästerna enkel tillgång till den vackra semesterorten Cala D’Or, som ligger endast 3 km bort.

Rumsfaciliteter

De rymliga rummen på Hotel Palia Dolce Farniente är smakfullt inredda och samtliga har egen balkong där gästerna kan njuta av vacker utsikt. Rummen är även utrustade med bekvämligheter såsom fläkt, satellit-TV, samt eget badrum med badkar eller dusch.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder varierade buffémåltider med kött- och fiskrätter som tillagas i det öppna köket. Det finns även en snackbar där gästerna kan avnjuta lättare måltider och snacks. För den som vill koppla av med en svalkande dryck finns det även en trivsam bar på plats.

Bekvämligheter

Hotel Palia Dolce Farniente erbjuder ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter för sina gäster. Dessa inkluderar 2 tennisbanor, en stor utomhuspool samt en barnpool. För de yngre gästerna finns även en lekplats och en barnklubb där barn i åldern 4 till 12 år kan roa sig med lek och aktiviteter.

Betyg och Recensioner

Hotel Palia Dolce Farniente har fått höga betyg och positiva recensioner av tidigare gäster. Med en sammanlagd score på 8.5 är hotellet känd för sin vänliga personal, rena faciliteter och prisvärda boendealternativ. Gäster har även uppskattat hotellets läge och bekvämligheter som erbjuds.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Palia Dolce Farniente strävar efter att erbjuda tillgänglighet för alla gäster. Hotellet är utformat för att vara tillgängligt för personer med funktionsnedsättning, och personalen är dedikerad till att tillhandahålla den bästa möjliga servicen för alla gäster oavsett behov.

Parkering

Hotel Palia Dolce Farniente erbjuder gratis allmän parkering i närheten av hotellet och för gäster finns inte bokning behövs. Detta ger bekvämlighet och enkel åtkomst för gäster som anländer med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Palia Dolce Farniente

Adress: Cala Egos s/n, 07660 Cala D´Or, Spanien

Se pris

Karta till Hotel Palia Dolce Farniente

Hotel Palia Dolce Farniente - Cala Egos s/n, 07660 Cala D´Or, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 354

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 7.7
Städning: 7.8
Bekvämlighet: 8
Prisvärt: 8.5
Läge: 8.6
:

Läs mer

Utvärderingar